برنامه‌های احیاء دریاچه با جدیت دنبال می‌‌‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۶۴۳۶ سایت خوان

ایلنا : رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: با توجه به اهمیت اکوسیستم دریاچه ارومیه و تاکید رئیس‌‌‌جمهور بر ضرورت احیاء دریاچه‌ها و تالاب‌ها، برنامه‌های احیاء دریاچه با جدیت دنبال می‌‌‌شود.

عیسی کلانتری ضمن سفر به استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از دریاچه ارومیه بازدید کرد و گفت: گرچه فاصله زیادی با حجم نرمال آب دریاچه ارومیه وجود دارد، اما از نظر حفظ وسعت در وضعیت خوبی قرار داریم.

وی افزود: کمی از برنامه‌ احیا عقب هستیم اما اقداماتی همچون حفاظت فیزیکی حوزه‌ اطراف دریاچه، جلوگیری از چرای دام و برداشت علوفه که از جمله اقدامات ضروری در راستای تثبیت بستر دریاچه و احیاء به شمار می‌آیند با جدیت در حال اجرا است.

معاون رئیس‌‌‌جمهور با تاکید بر اینکه دریاچه ارومیه قابل احیاء است، اظهار داشت: عزم ملی باید برای احیای دریاچه وجود داشته باشد و جمیع شرایط از جمله شرایط اعتباری احیاء فراهم شود.

کلانتری ادامه داد: با توجه به اهمیت اکوسیستم دریاچه ارومیه و تاکید رئیس‌‌‌جمهور بر ضرورت احیاء دریاچه‌ها و تالاب‌ها، برنامه‌های احیاء دریاچه با جدیت دنبال می‌‌‌شود. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن