نشریه " گلوبال فاینانس" نتایج یازدهمین مسابقات برترین موسسات مالی اسلامی را اعلام کرد که گزارش کامل آن در ماه آینده منتشر خواهد شد. برندگان امسال موسساتی بودند که به رشد مالیه اسلامی کمک کردند و با استفاده از ابزارهای شرعی توانستند با موفقیت به نیازهای مشتریان خود پاسخ دهند، در حالی که زیرساخت‌های رشد مستمر و ایمن در آینده را با استفاده از کانال‌های موثر تحویل مدرن فراهم کرده‌اند.

جوزف گیاراپوتو- سردبیر و ناشر این نشریه می‌گوید: مالیه اسلامی در حال گسترش در جهان برای خدمت به جمعیت مسلمانان است. با انتخاب بهترین موسسات مالی اسلامی به خوانندگان این امکان را داده‌ایم تا با بصیرت بیشتری به راهکارهای شرعی برآورده کردن نیازهای پیچیده مشتریان نگاه کنند.

طبق رده بندی سال ۲۰۱۸، " می بانک" از کشور مالزی به عنوان بهترین موسسه مالی و بانک در زمینه صکوک اسلامی معرفی شده است. بانک " الراجی" عربستان به عنوان بهترین بانک خرده فروشی و تامین منابع مطابق با شریعت، معرفی شده است. بانک " کیو اینوست" قطر برترین بانک سرمایه‌گذاری و بانک اسلامی قطر نیز به عنوان بهترین موسسه مالی برای شرکت‌های بزرگ معرفی شده است. هم چنین " جدوا اینوستمنت" از عربستان بهترین مدیریت کننده دارایی‌ها در بین موسسات مالی اسلامی معرفی شده است.

در حوزه منطقه‌ای، گروه بانکی " البراکه" رتبه نخست منطقه آفریقا، " می بانک" برترین موسسه مالی آسیا، بانک اسلامی قطر رتبه نخست منطقه خاورمیانه و " کی تی بانک" آلمان برترین موسسه مالی اسلامی در اروپا معرفی شده‌اند.

لازم به ذکر است بانک‌هایی از ۲۶ کشور جهان در این رده‌بندی مد نظر قرار گرفته‌اند، اما هیچ بانکی از ایران در این فهرست حضور ندارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.