ظریف چه اسنادی را با وزیر خارجه برزیل به امضا رساند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۴۸۲۲ سایت خوان

خبر آنلاین : وزرای امور خارجه ایران و برزیل دیدار و گفتگو کردند و طی این دیدار اسناد همکاری اقتصادی به امضا رسید.

 در دیدار دکتر محمد جواد ظریف با همتای برزیلی زمینه های مختلف همکاری تجاری و اقتصادی از جمله انرژی، شرکتهای دانش بنیان، کشاورزی و دارو مورد بررسی قرار گرفت. همکاریهای مشترک برای صدور فرآورده های نفتی ایران به برزیل و تبادل هیاتهای فنی به منظور استفاده ایران از مرکوسور به کمک برزیل به منظور ایجاد روابط سازمانی با آن بازار از جمله موضوعات دیگر مطرح شده در این دیدار بود.

 

 وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار خواستار ایجاد توازن تجاری بین دو کشور با حضور شرکتهای ایرانی در برزیل شد. ایشان همچنین خواستار رفع مشکلات بانکی و ایجاد یک کانال بانکی برای تسهیل مراودات تجاری و اقتصادی بین دو کشور گردید.

طرفین در ادامه در خصوص آخرین تحولات برجام، مسائل منطقه ای، گردشگری، ایجاد خطوط کشتیرانی و هوایی نیز گفتگو و تبادل نظر کردند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن