تکرار ادعای واشنگتن علیه ایران و حزب‌الله

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۳۳۷۹ سایت خوان

ایلنا : رئیس‌جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای، که به زعم خود در تمجید از عملکرد دولت لبنان در برقراری ثبات در این کشور است، بار دیگر ادعاهای بی‌اساسی علیه ایران مطرح کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا، امروز- یکشنبه- با صدور بیانیه‌ای، از دولت لبنان به خاطر تقویت امنیت و اقتصاد در کشور تمجید کرد و اظهار داشت که واشنگتن به روابط با لبنان مفتخر است و از دولت این کشور حمایت می‌کند.

این بیانیه همزمان با پایان نشست گروه بین‌المللی حمایت از لبنان که در پاریس برگزار شد، صادر شده است. در این نشست به دولت لبنان وعده‌هایی برای سرمایه‌گذاری مشروط به ارزش ۱۱ میلیارد دلار داده شده است.

ترامپ در این بیانیه، با مطرح کردن ادعاهایی بی‌اساس علیه ایران و «حزب‌الله» لبنان، اظهار داشت: «لبنان کشوری است که با چالش‌های بی حد و حسابی از جمله گسیل بی‌سابقه آوارگان، تاثیر مخرب ایران و حزب‌الله، مواجه است ولی از دستاوردهای این کنفرانس، همان‌طور که مشاهده کردیم این است که لبنان همچنین کشوری با امکانات گسترده و دوستانی بسیار است.»

در این بیانیه آمده است، لبنان، تحت رهبری «سعد الحریری» نخست‌وزیر این چالش‌های مهم را پشت سر می‌گذارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن