استقلال، العین را شش تایی کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۵۸۹۶ سایت خوان

ایلنا : العین شش بازی اخیر خود در لیگ قهرمانان را نبرده است.

استقلال در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی با نتیجه ۱-۱ مقابل العین به تساوی رسید.

این نتیجه باعث شد تا استقلال با ۶ امتیاز در کنار الریان در صدر جدول رده بندی قرار بگیرد. العین هم با ۴ امتیاز در رده سوم جای گرفت. 

استقلالی ها خیلی دوست داشتند با پیروزی در این بازی هم انتقام باخت ۹ ماه پیش ۶-۱  و هم تساوی عجیب ۲-۲ در بازی رفت همین رقابت ها را از تیم اماراتی بگیرند اما در عمل چنین اتفاقی رخ نداد. با این حال جالب است بدانید شاگردان مامیچ بعد از همان بازی ۶-۱ دیگر رنگ برد در لیگ قهرمانان را به خود ندیدند و در بازی شب گذشته هم تعداد بازی هایی که دور از برد بوده اند به عدد شش رسید.

بدین ترتیب استقلال به سبک خودش و به نحوی خاص از العین انتقام گرفت. پیروزی ۹ ماه قبل آخرین برد العین در اسیا بود و مشخص نیست این روند تا چه زمانی ادامه دارد.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن