توافق لندن و عربستان برای مقابله با فعالیت های ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۳۴۱۰ سایت خوان

مهر : نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد که «ترزا می» و ولیعهد سعودی بعد از دیدار خود در لندن بر اهمیت تقویت همکاری برای مقابله با آنچه «فعالیت های ثبات زدای ایران در منطقه» خوانده شده است، توافق کردند.

نخست وزیری انگلیس در بیانیه ای از امضای توافقنامه های تبادل تجاری و سرمایه گذاری به ارزش ۶۵ میلیارد پوند توسط «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی و «ترزا می» نخست وزیر انگلیس خبر داد.

در این بیانیه آمده است که نخست‌وزیر انگلیس و ولیعهد عربستان سعودی بعد از دیدار در لندن در خصوص تقویت همکاری برای مقابله با آنچه «فعالیت های ثبات زدای ایران در منطقه» خوانده شده است، توافق کردند.

گفتنی است که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی سه شنبه شب پس از پایان سفر خود به مصر وارد انگلیس شد.

بر اساس این گزارش، محمد بن سلمان هنگام ورود به فرودگاه لندن مورد استقبال بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس و سایمون کولز سفیر انگلیس در عربستان قرار گرفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن