غلامعلی جعفرزاده نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین با اشاره به مطرح‌شدن استیضاح دو وزیر کار و راه، گفت: من با استیضاح موافق نیستم و فکر می‌کنم که استیضاح‌ها منطقی نیست بلکه احساسی است. هنوز هیچ استیضاحی به‌صورت منطقی دنبال نمی‌شود. اما به نظر می‌رسد استیضاح آخوندی لب مرز و خیلی خطری است.

 

وی بابیان اینکه احتمال رأی آوری استیضاح وزیر راه در مجلس وجود دارد، تصریح کرد: امکان رأی‌آوری استیضاح وزیر راه وجود دارد. اگرچه آقای آخوندی فرد ماهر و حرفه‌ای است و با زدن حرف‌های منطقی و استدلالی می‌تواند هر استیضاح را تحت‌الشعاع قرار دهد. اما اگر قرار باشد بگویم میان استیضاح‌هایی که مطرح است کدام‌یک پایگاه قوی‌تری دارد می‌گویم استیضاح آقای آخوندی در مجلس پایگاه قوی‌تری دارد. مجلس به سمتی می‌رود که آقای آخوندی استیضاح شود.

 

این نماینده مجلس با اشاره به سقوط هواپیمای پرواز تهران-یاسوج، خاطرنشان کرد: این هواپیما کهنه بود و کسانی که همسو با ترامپ سنگ‌اندازی کردند یعنی دلواپس‌ها باید برای سقوط هواپیما پاسخگو باشند که اجازه ندادند، کمک نکردند و در راه برجام سنگ‌اندازی کردند. اگر دلواپس‌ها مقداری در برجام کمک می‌کردند شاید ما وضعیت ناوگان هوایی‌مان به این شکل نبود.

 

جعفرزاده به انتقاداتی که به عباس آخوندی وزیر راه وارد است اشاره کرد و گفت: ایشان بر روی حمل‌ونقل ریلی خیلی اولویتی نگذاشت درحالی‌که به خطوط ریلی بیشتر از خطوط هوایی نیاز داریم. وزیر راه اولویت کاری خود را خوب تعیین نکرد و ما در خطوط ریلی ضعیف هستیم. اگر خطوط ریلی ما قوی بود خسارت و هزینه‌هایمان در کشور کاهش پیدا می‌کرد.

 

وی تاکید کرد: اما کهنه بودن ناوگان هوایی و قدمت ۷۰ ساله آن به آقای آخوندی برنمی‌گردد و شرایط جاری کشور، تحریم‌های ناجوانمردانه و عدم همکاری در برجام باعث شد که این اتفاق‌ها بیفتد و خطوط هوایی این‌گونه شود. ایرادی که به آقای آخوندی وارد است اینکه اولویت‌بندی برای خطوط ریلی و راهی ندارد. در ریلی بی‌نهایت ضعیف هستیم. همچنین برنامه‌ای برای خطوط آبی ندارند و خطوط آبی ما در کشور بسیار ضعیف است. برای مثال در شمال غربی کشور از جایی مانند آستارا به‌راحتی می‌توان با اتوبوس دریایی به بهشهر رفت اما ما اتوبوس دریایی نداریم. بنابراین ایرادی ازلحاظ فنی به عملکرد آقای آخوندی وارد است اما اینکه ناوگان هوایی کهنه است نمی‌توان کاری کرد.

 

این نماینده مجلس در خصوص اینکه کدام جناح سیاسی به دنبال استیضاح وزیر راه است، اظهارداشت: جریان سیاسی همراه نیست و استیضاح وزیر راه جریانی نیست بلکه بیشتر افراد اثرگذار هستند که از ایشان ابراز ناراحتی می‌کنند.

 

جعفرزاده در خصوص چرایی عدم دستیابی به دستاوردهای برجام، اظهارداشت: رسیدیم اما آن چیز رؤیایی که برای آن تصور می‌کردند تحقق پیدا نکرد. اما برجام از سقوط خیلی از مسائل جلوگیری کرد. بجای اینکه فروش نفت به‌ روزی ۲۰۰ هزار بشکه برسد به ۲/۵ میلیون بشکه رسید و این یک دستاورد است. این بزرگ‌ترین دستاورد و یکی از مهم‌ترین اقدامات برجام بود.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا استیضاح وزیر راه در فراکسیون مستقلین بررسی می‌شود، گفت: بنده به‌شخصه با استیضاح وزیر موافق نیستیم و هیچ استیضاحی را امضا نکردم. چون ما رصد می‌کنیم و هیچ‌کدام از این استیضاح‌ها حاصل مطالعه و بررسی نیست بلکه یک‌بخشی از آن به دلیل عصبانیت‌ها، یک‌بخشی ناراحتی‌ها و دلخوری‌ها است و کارشناسی نیست.

 

جعفرزاده در خصوص اینکه آیا مطرح‌شدن سؤال از رییس جمهور و استیضاح‌های اخیر در یک راستا است؟ گفت: نه بدین شکل نیست. استیضاح‌ها بیشتر به دلیل مشکلات فردی و منطقه‌ای است اما سؤال از رییس جمهور حزبی و جناحی است. شما ببینید چه کسانی کاغذ سؤال از رییس جمهور را در صحن مجلس به دست گرفته‌اند و می‌چرخند آن‌وقت به جواب سوالتان می‌رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.