حسن رسولی درخصوص آخرین وضعیت بررسی‌های کمیته ارزیابی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: گزارش کمیته ارزیابی از عملکرد شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری و انتخابات پنجم شورای شهر تهران نهایی شده است و نقاط قوت و ضعف مشخص و به اعضای هیات رئیسه تقدیم شده است.

وی ادامه داد: هیات رئیسه تصمیم دارد طی روزهای آینده نقطه‌نظرات شورای عالی سیاستگذاری و دبیران کل احزاب اصلاح‌طلب و همچنین نظرات چهره‌های ملی و موثر درخصوص نقاط قوت و ضعف کمی یا کیفی دومین دوره فعالیت شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری و انتخابات شورای شهر پنجم را با دعوت اعضا شورای عالی سیاستگذاری به بحث و بررسی بگذارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که با تشکیل پارلمان اصلاحات آیا این نهاد جایگزین شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طللبان می‌شود؟ اظهار داشت:‌ من چنین چیزی را نشنیده‌ام. شورای هماهنگی جبهه اصلاحات پیشنهاد دهنده تشکیل شورای‌عالی سیاستگذاری بود و اکثریت اعضا شورای هماهنگی نیز عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان هستند.

رسولی افزود: هم آقای خاتمی و هم اکثریت مطلق دبیران کل احزاب اصلاح‌طلب با توجه به دستاوردهایی که شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در دو دوره فعالیت خود داشته است، متفق‌القول معتقد هستند که شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان باید پس از بازنگری و اصلاحات همچنان به عنوان مرجع فکری و تصمیم‌گیری در جبهه اصلاحات فعالیت کند.

«پارلمان اصلاحات» مُهر پایان بر تنش های انتخاباتی در جریان اصلاحات؟

 

همچون ادوارگذشته، زمانی که برهه حساس انتخابات پایان یافت باز هم زمزمه‌های اختلاف ساز در اردوگاه چپ به گوش رسید. آنانی که مخالف سرسخت شورای‎عالی بودند همچنان بر موضع خود پافشاری می کردند و در مقابل فردی همچون محمدرضا عارف رئیس شورای‎عالی بر عملکرد « بهینه» شورا تاکید داشت. در میان این انتقادهای رفت و برگشتی، همانطور که کواکبیان گفته بود طرحی به نام «پارلمان اصلاحات» کلید خورد. هر چند کلیات این طرح در اواسط بهمن ماه در جلسه شورای هماهنگی تصویب شد اما برخی همچون محمود میرلوحی عضو شورایعالی تاکید داشت که «این شورا این پیشنهاد را رد کرده است.»

اما سرانجام، صحبت‌های اخیر حسین مرعشی چهره شناخته شده حزب کارگزاران و عضو شورای عالی سیاستگذاری، آب پاکی را بر دست مخالفان ریخت. او ضمن تأیید تصویب این طرح از جایگاه بالادستی پارلمان اصلاحات در برابر شورای  عالی سیاستگذاری خبر داد. 

شواهد امر نشان می‌دهد که اصلاح طلبان باردیگر آستین خود را بالا زده اند و در تلاش هستند با بنا نهادن ساختاری به نام «پارلمان اصلاحات» بار دیگر از آتش اختلافات را برای خود گلستان ساخته و پاشنه آشیلی که ممکن است باردیگر موجب حاشیه نشینی سیاسی آنها شود را با راه حلی «نو» به وحدت در انتخابات ۹۸ ختم کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.