محمد مخبر با اشاره به شروط فعالیت‌های اقتصادی ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام در پروژه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی حضور دارد اما تمام این فعالیت‌ها در مناطق محروم به اجرا می رسند.

 

وی ادامه داد: فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام برای شناساندن و معرفی مزیت‌های مناطق کم برخوردار و محروم است و و هدف اصلی از اجرای فعالیت‌های اقتصادی در این مناطق ایجاد فرصت‌های شغلی و اشتغالزایی برای بومی‌های منطقه است.

 

رییس ستاد اجرایی فرمان امام  با بیان اینکه به محض اینکه بتوان پروژه آغاز شده را به مردم واگذار کرد، از آن فعالیت اقتصادی و پروژه خارج می‌شویم، ادامه داد: ظرف یک سال و نیم گذشته بیش از ۳۵ شرکت از خود ستاد ستاد فرمان اجرایی امام و بیش از ۳۰ شرکت از بنیاد برکت به بخش خصوصی واگذار شده است.

 

مخبر با تاکید بر پرداخت مالیات از سوی ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: در ستاد اجرایی فرمان امام هیچ فعالیتی معاف از مالیات نیست و مانند سایر شرکت‌های متعلق به بخش خصوصی مالیات می‌پردازیم.

 

وی با اشاره به برخی از صحبت‌ها مبنی بر اینکه نهادهای وابسته به حاکمیت در اقتصاد رقیب بخش خصوصی هستند، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام هیچ گاه در پروژه‌هایی که باعث ایجاد رقابت بین دولت و بخش خصوصی می‌شود، حضور نداشته و نخواهد داشت. اگر هم بخش خصوصی برای ورود به پروژه‌های متعلق به بنیاد تمایلی داشته باشد به نفع آن شرکت از آن فعالیت و پروژه خارج می‌شویم.      

 

مخبر تاکید کرد: اعلام می‌کنم ستاد اجرایی فرمان آماده واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی است و هر شرکتی متعلق به بخش خصوصی که متقاضی ورود به فعالیتی باشد که در اختیار ستاد است آمادگی واگذاری آن پروژه را داریم.

 

رییس ستاد اجرایی فرمان امام با تاکید بر اینکه هیچ بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کنیم، گفت: نه تنها از دولت بودجه‌ای نداریم بلکه در اجرای پروژه‌های عمرانی به دولت کمک هم کرده و خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به ورود ستاد اجرایی فرمان امام به پروژه‌های نیمه تمام گفت: پروژه‌هایی از قبیل احداث مدارس، شبکه راهی، بیمارستان  که توسط ستاد ساخته شده‌اند و یا ساخته می‌شوند از تعهدات دولت‌ها بوده و ساخت آنها از جمله وظایف دولت بوده است و ما فقط برای کمک به دولت اقدام می‌کنیم. 

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.