امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش الگوی مطلوب فرماندهی نظامی در چشم انداز نوین اسلامی با بیان اینکه رهبری معظم انقلاب در بین همه نظریه پردازان نظامی صاحب تفکر و ایده هستند، افزود: یکی از ویژگی‌های مد نظر حضرت آقا اخلاق مداری فرمانده است و ایشان داشتن دین و اخلاق را معیاری تعیین کننده می‌دانند.

فرمانده ارتش تصریح کرد: انقلابی کسی است که هیچکدام از فشارهای دشمنان او را ناامید و سست نکند.

فرمانده ارتش گفت: بعد از انتصاب بنده به فرماندهی، چند بار سخنرانی کردم و بعد به من گزارش دادن که منافقین در آمریکا علیه ارتش جمهوری اسلامی تظاهرات کردند و گفتند این آمده تا ارتش ملی را به ارتش انقلابی تبدیل کند.

موسوی اضافه کرد: من همانجا خدا را شکر کردم و فهمیدم که در راه درست قدم گذاشتیم و با قدرت این راه را ادامه می‌دهیم.

فرمانده کل ارتش  تصریح کرد: در دنیای آینده و فضای مجازی که جنگ پر شدتی نسبت به فضای حقیقی خواهد داشت، یگان‌های منعطف جوابگو خواهند بود.

وی اظهار کرد: فرمانده مطلوب آینده فرماندهی است که در فضای مجازی و حقیقی، توانایی فرماندهی و مدیریت بر یگان‌های منعطف داشته باشد.

رئیس هیئت معارف جنگ: صلایت نظامی با لبخند دیپلماتیک به دست نمی‌آید

همچنین میزان نوشت: امیر سرتیپ «ناصر آراسته» رئیس هیئت معارف جنگ، طی سخنانی در همایش «الگوی مطلوب فرماندهی نظامی در چشم‌انداز تمدن نوین اسلامی»،با بیان اینکه تهدیدات را با تیزبینی و بصیرت می‌توان شناخت، اظهار کرد: ما باید ماموریت هایمان را بر مبنای سیال بودن تهدیدات پیش‌بینی کنیم.

وی با بیان اینکه قدرت ملی را باید بر مبنای افزایش توان و آمادگی رزمی را بر مبنای ضرورت بازدارندگی محاسبه کرد، عنوان کرد: ما باید توان گروهی را بر مبنای "مبارزه با قوی‌ترین دشمن" و شجاعت را بر مبنای "عشق به شهادت" متبلور کنیم.

رییس هیئت معارف جنگ در ادامه با بیان اینکه "اعتماد به نفس" بر اساس بی اعتمادی به غیر خدا حاصل می‌شود، تاکید کرد: ما باید صلابت نظامی را با بی توجهی به خنده‌ها و گزاره‌های دیپلماتیک به دست بیاوریم.

امیر آراسته در پایان خاطرنشان کرد: ما باید کار را به جوانان بسپاریم و تجربیات خود را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.