تب افزایش قیمت سکه و ارز در بازار فروکش کرد
طی هفته اخیر و در پی بروز ناآرامی در استانهای مختلف کشور قیمت سکه و ارز در بازار روند صعودی به خود گرفت به طوری که قیمت دلار تا مرز ۴۴۰۰ تومان و قیمت سکه تا ۱۵۵۵ تومان افزایش یافت.
این روند باعث دخالت بانک مرکزی و عرضه ارز مداخلهای برای کنترل قیمت دلار شد، در عین حال قیمت سکه در جریان معاملات سوداگرانه حتی در حراج بانک کارگشایی نیز به بالای یک میلیون و 500 هزار تومان رسید.
گزارش خبرنگار فارس حاکی است با کاهش ناآرامیهای اخیر و کنترل اوضاع، روز گذشته قیمت سکه در بازار به یک میلیون و 465 هزار تومان و دلار به 4324 تومان افت کرد.قیمت سایر ارزها نیز در بازار روند نزولی را طی کرد به گونهای که یورو با کاهش 100 تومانی به 5458 تومان رسید.
خبرگزاری فارس در خبرهای روزهای گذشته خود به کرات نسبت به اجتناب از رورد به سوداگری سکه و ارز در بازار هشدار داده و زیان قابل پیشبینی چنین معاملاتی را یادآور شده بود.
به نظر میرسد طی روزهای آینده قیمت سکه و دلار در بازار کاهش بیشتری را تجربه کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر