بیانیه باشگاه پرسپولیس: شرایط عادی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۹۸۴۵ سایت خوان

باشگاه پرسپولیس تهران : باشگاه پرسپولیس یکشنبه شب هدف افرادی قرار گرفت که با بنزین و آتش نسبت به آن سوء قصد کردند. در این حادثه با اقدام به موقع مامور حراست باشگاه که دچار سوختگی از ناحیه هر دو پا شد، از گسترش آتش و انفجار خودروهای پارک شده در کنار خیابان جلوگیری شد.

ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه یکشنبه شب افرادی با قرار دادن ظرف پر از بنزین مقابل درب ورودی ساختمان و آتش زدن آن به باشگاه پرسپولیس حمله و اقدام به ایجاد حریق کردند که با هوشیاری و حضور به موقع مامور حراست باشگاه مجبور به ترک سریع محل شدند.

در این میان مامور باشگاه، جواد طرحانی، با توجه به اینکه آتش در مجاورت لوله گاز و ساختمان مسکونی کنار باشگاه برپا شده بود و در حال سرایت به زیر خودروهای پارک شده بود و از طرفی این  احتمال می‌رفت که با انفجار خودروها به ساختمان باشگاه و منازل اطراف و خودروها صدمات جدی وارد شده و آسیب‌های انسانی به بار آید، با از خود گذشتگی به دل آتش زده و مخزن حاوی بنزین را از آتش خارج و به بیرون می‌اندازد. به این ترتیب گسترش آتش متوقف شد ولی مامور حراست باشگاه از ناحیه هر دو پا دچار سوختگی شده که در بعضی نقاط شدید هم بود و همین امر موجب شد تا بلافاصله به بیمارستان سوانح و سوختگی منتقل شود.

خوشبختانه وی هم اکنون از بیمارستان مرخص شده و حال عمومی او خوب و در منزل بستری شده است. این حادثه در حالی برای او رخ داد که فرزند تازه متولد شده‌اش نیز در بیمارستان بستری است و باید به شرایط او رسیدگی می‌کرد.

خوشبختانه این حادثه آسیب جانی دیگری در پی نداشته و به اموال باشگاه، ساکنین محلی و ساختمان های محل حادثه هیچ خسارتی وارد نشده است.

بعد از وقوع حادثه نیروهای انتظامی و دستگاه‌های ذیربط بلافاصله در صحنه حاضر شده و پیگیری‌ها برای یافتن عوامل حادثه جریان دارد. همچنین در این باره ویدیویی هم منتشر شده که فردی در آن درباره هدف از این اقدام و ارتباط دادن آن به بعضی مسایل و گروه‌ها، ادعاهایی را مطرح می‌کند.  پلیس امنیت و نهادهای ذیربط در حال پیگیری حادثه هستند و اظهار نظر درباره این موارد  امری تخصصی است که صلاحیت‌های لازم را طلب می‌کند.

آن چه اهمیت دارد اینکه حادثه  شب گذشته خسارت جدی و تلفات به همراه نداشته و خاطر هواداران آسوده باشد که باشگاه پرسپولیس کاملا روال عادی خود را دنبال می‌کند و هیچ خللی در امور وجود ندارد. امیدواریم با دعای خیر هواداران، همکار خوبمان نیز هرچه سریعتر بهبود یافته و در محل کار خود حضور پیدا کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن