مدیکال نیوزتودی گزارش داد، کارشناسان با مطالعه ۹ ماهه روی تاثیر تمرین‌های قدرتی بر عملکرد روان شناختی داوطلبان دریافتند این گونه حرکت‌ها می‌تواند سلامت روحی - روانی افراد مسن و سالمند را تقویت کند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است: سالمندانی که از لحاظ جسمی فعال هستند عمر طولانی‌تری داشته و نرخ ابتلا به بیماری‌های غیرقابل واگیر از جمله دیابت نوع دو، بیماری قلبی و انواع خاصی از سرطان‌ها در آنان کمتر است.

متخصصان با بیان اینکه اهمیت تمرین های استقامتی بر قدرت ماهیچه‌ای و عملکرد جسمی در سالمندان تاکنون شناخته شده است تاکید کردند که پیش از این ارتباط این سبک از فعالیت های بدنی با عملکرد روانی در این گروه سنی کمتر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

در این مطالعه ۱۰۶ فرد ۶۵ تا ۷۵ ساله که در وضعیتی سلامت بودند و کمتر از میزان توصیه شده سازمان جهانی بهداشت فعالیت فیزیکی هوازی داشتند، مورد آزمایش قرار گرفتند. همچنین هیچ یک از آنها در گذشته تمرینات قدرتی انجام نداده بودند.

در این آزمایش تعدادی از این افراد به صورت تصادفی انتخاب شده و در طول تحقیقات تمرین‌های قدرتی انجام دادند.

متخصصان تاکید کردند: یافته‌های این مطالعه نشان داد که در ماه سوم کیفیت زندگی افرادی که تمرین های قدرتی انجام داده بودند نسبت به گروه دیگر بهبود پیدا کرده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.