طرح دیوارکشی مجلس به میراث فرهنگی نرسید
به گزارش ایسنا، دیوارکشی مقابل ساختمانهای تاریخی مجلس شورای اسلامی بیش از یک ماه و نیم پیش و به دنبال اتفاقات تروریستی چندماه قبل در مجلس آغاز شد تا امنیت بیشتری برای نمایندگان مردم تامین کند، اما این اقدام با مخالفت دوستداران میراث فرهنگی و مسئولان میراث فرهنگی مواجه شد.
حتی رجبعلی خسروآبادی، مدیرکل میراثفرهنگی استان تهران در آن زمان اعلام کرد: «طرح دیوارکشی در اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی باید در شورای فنی میراث فرهنگی استان تهران بررسی شود تا از وارد شدن آسیب به حریم بصری ابنیه تاریخی در محوطه تملک مجلس شورای اسلامی جلوگیری شود.»
وی نتیجه فعالیتهای عمرانی روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی را موجب خدشهدار شدن حریم بصری ابنیه تاریخی که در خانه ملت قرار دارد دانست و گفت: انتظار میرود قانونگذار از قانونی که خود تصویب کرده به نحو شایسته حمایت کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر مکاتبات لازم با ادارهکل مهندسی و پشتیبانی مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است و از معاونت حقوقی سازمان درخواست کردهایم تا موضوع را از نمایندگان خانه ملت تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند. »
با وجود این صحبتها و توقف دیوارکشی دور مجلس در همان زمان، اما سپیده سیروسنیا - معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران - به ایسنا میگوید: هنوز طرحی برای اداره کل استان ارسال نشده است تا در شورای فنی مطرح شود، مکاتبه با مجلس انجام شده تا طرح ارائه شود، ولی هنوز چیزی دست ما نرسیده است.
او تاکید میکند: اداره کل میراث فرهنگی استان تا کنون مکاتبات و تاکیدات زیادی برای تسریع این اتفاق با بخش مهندسی و پشتیبانی مجلس داشته است، اما هنوز طرح ها نرسیدهاند.
به گزارش ایسنا، همه اتفاقات حول محور میدان بهارستان و مجلس شورای اسلامی، فقط دیوارکشی در اطراف مجلس نیست، بلکه از گذشته نیز اجرای پروژه توسعه فضای اطراف مجلس نیز در دستور کار بوده؛ طرحی که به گفته برخی کارشناسان با نام «طرح جامع مجلس شورای اسلامی در منطقه بهارستان» در سالهای ۷۷- ۷۶ به کمک مهندسان مشاور یک شرکت تهیه و با هدایت «سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات دولتی و عمومی وابسته به وزارت مسکن و شهرسازی» تهیه شده و ظاهراً در سال ۷۸ به تصویب برخی دستگاهها رسیده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر