سازمان بازرسی به قرارداد طارمی ورود میکند؟
ناصر سراج در گفتوگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا سازمان بازرسی به ماجرای قرارداد مهدی طارمی با باشگاه پرسپولیس ورود کرده است یا خیر اظهار کرد: سازمان بازرسی بهصورت کلی ورود میکند و روی افراد متمرکز نیست.
رییس سازمان بازرسی کل کشور افزود: سازمان بازرسی تمام باشگاههای دولتی را بر اساس برنامه سالانه خود مورد بررسی قرار میدهد و اگر تخلف یا جرمی واقع شود، در گزارش خود لحاظ میکند.
به گزارش تسنیم، بعد از اینکه اعلام شد مهدی طارمی و باشگاه پرسپولیس بهخاطر شکایت باشگاه ریزه اسپور ترکیه از سوی فیفا محروم شدهاند یکی از هواداران معروف پرسپولیس در صفحه شخصیاش مدعی شد در داستان بازگشت طارمی و رضاییان ملبغ یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به این دو بازیکن پول پرداخت کرده و حالا مسئولان باید پاسخ بدهند که؛ این پولها چه شده است؟
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای معاون اول و سخنگوی قوهقضاییه در هفتم آبان ماه جاری در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در خصوص قرارداد مهدی طارمی با باشگاه پرسپولیس که یک باشگاه دولتی است و گفته میشود بین بازیکن و باشگاه قرارداد صوری امضا شده، آیا قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل ورود میکنند یا خیر، گفت: موردی را که میگویید خبر ندارم اما بهفرض سؤال، اگر باشگاه دولتی باشد و با قرارداد جعلی پولی برداشت شده باشد، جنبه اختلاس پیدا کرده و بدیهی است سازمان بازرسی و مدعی العموم ورود میکنند.
بر اساس این گزارش، در حکم فیفا محرومیت باشگاه پرسپولیس بهخاطر «عدمصداقت» عنوان شده است و همین کلمه هم کلید ماجرا است. داستان از این قرار است که بعد از اینکه مهدی طارمی تصمیم میگیرد از ترکیه به ایران برگردد باشگاه پرسپولیس سریعاً دست به کار میشود تا دوباره طارمی را جذب کند اما این وسط مشکلی وجود دارد و آنهم قرارداد طارمی با باشگاه ریزه اسپور ترکیه است. این قرارداد در تاریخ ۸ تیر ۱۳۹۵ منعقد شده بود و آنهم در شرایطی که طارمی بازیکن آزاد بود.
پس از اینکه طارمی اعلام میکند قصد بازگشت به پرسپولیس را دارد، قراردادی «جدید» از طرف باشگاه پرسپولیس با مهدی طارمی رو میشود که تاریخ آن برای ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ است یعنی حدوداً ۱۰ روز قبل از امضای قرارداد طارمی با باشگاه ریزه اسپور!
بعد از شکایت طرف ترکیهای به فیفا باشگاه پرسپولیس اعلام میکند قبل از امضای قرارداد طارمی با ریزه اسپور، این بازیکن با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشته است. با مطرح شدن این ادعا فیفا از باشگاه پرسپولیس میخواهد قرارداد ادعاشده را ترجمه کند و بههمراه اصل قرارداد برای فیفا ارسال کند که این کار هم صورت میگیرد. پس از اینکه قرارداد به فیفا میرسد داستان آغاز میشود.
مسئولان فیفا به این قرارداد و رفتار باشگاه پرسپولیس شک میکنند و برایشان این سؤال به وجود میآید که اگر طارمی با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشته چطور بعد از پیوستنش به ریزه اسپور هیچ عکسالعملی از طرف باشگاه ایرانی رخ نمیدهد و برای بازگشت این بازیکن به تیمش این باشگاه فعالیتی نمیکند.
همین مسئله کافی است تا فیفا به «اصل» بودن قرارداد باشگاه پرسپولیس با طارمی شک کند تا اینکه باشگاه پرسپولیس بهاتهام «عدمصداقت»، از دو پنجره نقلوانتقالات و طارمی هم به چهار ماه محرومیت محکوم میشود.
حالا باید دید با توجه به ماجرای قرارداد طارمی با باشگاه پرسپولیس و توضیحاتی که مسئولان قضایی درباره آن دادهاند، آیا نهایتاً مراجع قضایی اعم از دادستانی یا سازمان بازرسی به این موضوع ورود میکنند یا خیر؟ زیرا برخی معتقدند این موضوع قابلیت ورود مرجع قضایی را ندارد و برخی نیز نظری کاملاً بهعکس دارند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر