پشت پرده اقامت سعد حریری در عربستان
پایگاه نشریه «واشنگتن پست» طی گزارشی به استعفای نخست وزیر لبنان پرداخته و مینویسد اعلام استعفای وی از عربستان و نیز عدم بازگشت از این کشور موجب ایجاد گمانهزنیهایی مبنی بر این مطلب شده که سعد حریری به اراده خود در عربستان سعودی نمانده است.
به گزارش میزان، واشنگتن پست ضمن اشاره به واکنش دبیر کل حزبالله لبنان به این اقدام گزارش داد: دبیر کل حزبالله لبنان استعفای «سعد حریری» را اقدامی از سوی عربستان توصیف کرده و گفته است که استعفای سعد الحریری با اراده او نبوده و این یک تصمیم سعودی بوده است.
در ادامه این گزارش آمده است: استعفای ناگهانی سعد حریری موجب ایجاد نگرانی درباره وضعیت بیثبات سیاسی در لبنان شده و گمانهزنیهایی مبنی بر این مطلب به وجود آورده که احتمالا عربستان سعودی با ریاست «محمد بن سلمان» قصد دارد از لبنان به عنوان ابزاری برای رسیدن به حزبالله لبنان استفاده کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.