چرا کلیه های نوزادان سنگ می سازد؟
ناصر سیم فروش متخصص اورولوژی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در همه سنین سنگ کلیه شایع است ولی در کشور ما آمار دقیقی از سن بروز سنگ کلیه نداریم ولی آنچه که مسلم است این بوده سنگ کلیه هم در مردان و هم در زنان شایع است ولی آمار آن در مردان کمی بیشتر است.
وی گفت: اطفال نیز ممکن است کلیههایشان سنگ بسازد که در چند سال اخیر متأسفانه این میزان بیشتر شده و یکی از دلایل آن این بوده که به والدین اطلاع داده شده که در 6 ماهه اول فقط شیر مادر به نوزاد داده شود و نوزاد نیاز به نوشیدن آب ندارد در حالی که باید به نوزاد نیز آب داد و نباید نوزاد را محروم از نوشیدن آب کرد همچنین باید توجه داشت که اگر کلیه نوزاد سنگساز شود، درمان آن بسیار سختتر است.
سیمفروش تصریح کرد: درمانهای سنگ کلیه امروزه در دنیا از جمله کشور ما بسیار پیشرفت کرده و حدود 20 سال پیش شاید 80 درصد سنگهای کلیه برای درمان در افراد نیاز به جراحی داشت و الان 90 درصد موارد نیاز به جراحی ندارد. آندوسکوپی حالب، لاپاراسکوپی از جمله روشهایی است که بدون جراحی برای درمان سنگ کلیه استفاده میشود، البته به طور کلی باید از بروز سنگ کلیه پیشگیری شود چرا که همه این درمانها میتواند عوارضی را به همراه داشته باشد و همیشه ساده نیست.
مصرف ماءالشعیر برای رفع و درمان سنگ کلیه
این متخصص اورولوژی در پایان گفت: مصرف یک یا 2 لیوان ماءالشعیر در روز مانعی ندارد ولی اینکه بخواهیم مصرف آن را جایگزین آب کنیم، بسیار اشتباه است چرا که این ماده حاوی اگزالات بوده و میتواند در سنگسازی دخالت داشته باشد، بنابر این بهترین راه پیشگیری از سنگسازی کلیه، استفاده از آب است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر