تاثیرات فاجعه بار آب هوشمند بر سلامت دیابتی ها
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ مسعود رحمانیان رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد با اشاره به خبر منتشر شده در فضای مجازی با عنوان آمار بهبود یافتگان دیابتی ها با مصرف آب هوشمند در استان گفت: موضوع آب هوشمند برای درمان دیابت به مرکز دیابت ارتباطی ندارد و دروغ محض است.
رحمانیان افزود: موضوعی با عنوان آب هوشمند مورد تایید این مرکز و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای درمان دیابت نیست.
وی اظهار کرد: بعضی از محصولات ضد دیابت که حتی به نام آب ضد دیابت و آب های دیگر برای درمان این بیماری، غیر قانونی یا به شکل های خاص و با عوام فریبی ارائه می شود.
رحمانیان ادامه داد: این کار باعث عوارض شدید کلیوی ،کبدی ، چشمی و حتی عوارض حاد و بدخیم می شود، نابینایی و از دست دادن کلیه و کبد را تسریع می کند و عوارض حاد و بدخیم بر جای می گذارد.
رییس مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت یزد تصریح کرد: این محصولات در دوره های کوتاه مدت، ممکن است به صورت موردی و محدود و به طور کاذب قند خون را کنترل کند که ناشی از سایر عوامل کنترل دیابت و نشانه شروع فعل و انفعال بد و فاجعه بار بر روی کلیه و کبد فرد بیمار است.
وی یادآور شد: بر اساس گزارش های رسیده از برخی بیماران، این محصول باعث افزایش ناگهانی و توفانی قند خون شده که جای سئوال زیادی ایجاد کرده است و حتی برای مصرف معمولی هم شرایط احتیاط دارد.
این فوق تخصص غدد در ادامه افزود: گزارش موارد کاهش قند خون، مستدل ،علمی و تحقیقاتی و مورد تایید مراجع علمی نیست و استفاده از این محصول بر اساس نظر متخصصان برای درمان در فاز حیوانی بررسی شده و برای ورود دارو یا هر ماده برای درمان و پیشگیری باید چهار مرحله درمانی انسانی را به صورت آزمایشی طی کند.
رحمانیان تاکید کرد: به نظر می رسد در استانی که مرکزتحقیقاتی - درمانی دیابت آن در کشور جایگاه مطلوبی دارد ،ارائه این محصولات آبکی و عوام فریبی های هوشمندانه ، دروغ و شیادی بزرگ است که اعتبار یزد و درمان آن را زیر سئوال می برد.
وی اضافه کرد: این کار برای وجهه علم و صداقت و دیانت یزد لکه ای سیاه محسوب می شود، آگاهی بخشی به مردم در این زمینه و هر موضوع مرتبط با سلامت آنان، عزمی راسخ ،قاطع و دخالت نهادهای خاص را می طلبد.
استان یزد در زمینه شیوع دیابت در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
۲۲ درصد افرادی بالای ۳۰ سال استان یزد به دیابت مبتلا هستند و در مجموع ۱۰۰ هزار نفر در این استان دیابت دارند.
۴۰ هزار نفر از افراد دیابتی در مرکز تحقیقاتی - درمانی دیابت استان یزد دارای پرونده هستند از این تعداد فقط ۲۰ هزار نفر فعال می باشند و مرتب برای کنترل بیماری خود به مرکز مراجعه می کنند.
۵۰ درصد مبتلایان به دیابت در کشور از بیماری خود اطلاعی ندارند خوشبختانه در استان یزد با توجه به اقدامات انجام شده فقط ۱۰درصد مردم از بیماری خودآگاه نیستند.
استان یزد یک میلیون و ۱۳۸هزار نفر جمعیت داردکه ۸۵درصد آن در ۲۱شهر استان و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر