اردوغان خواستار اصلاح شورای امنیت شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۰۵۲۰۸ سایت خوان

رئیس جمهور ترکیه خواستار همکاری و همبستگی بیشتر سازمان ملل متحد درقبال تروریسم در سراسر جهان شد.

به گزارش ایلنا به نقل از حریت،‌ «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز گذشته –سه شنبه-در پیامی که به مناسبت روز سازمان ملل صادر کرده بود گفت« داعش،‌ القاعده، پ ک ک و ... همگی خطر بزرگی نه تنها برای امنیت کشور ما بلکه برای امنیت و ثبات منطقه و تمام جهان هستند.»

وی افزود: «هیچ بهانه و یا برنامه‌ای نمی‌تواند ترور و تامین نظامی سازمان‌های تروریستی را قانونی کند. اکنون زمان آن است که همکاری و همبستگی باید در میان سازمان ملل متحد برای مقابله با تروریسم افزایش پیدا کند.»

 ۲۴ اکتبر سال ۱۹۴۵ زمانی بود که چارچوب سازمان ملل اجرایی شد و این تاریخ هرساله به عنوان روز سازمان ملل متحد جشن گرفته می شود.

اردوغان در پیام تبریک خود همچنین مجددا خواستار اصلاح سازمان ملل متحد شد و گفت: «اصلاحات در سازمان ملل یک نیاز است و نباید به تاخیر افتد، در برابر آن غفلت شود و یا نادیده گرفته شود.»

اردوغان با تکرار شعارش مبنی بر اینکه دنیا بزرگتر از پنج عضو است به پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد شامل چین،‌ فرانسه، روسیه و انگلیس به همراه آمریکا اشاره کرد و گفت: «چه زمانی این بی عدالتی در شورای امنیت سازمان ملل متحد اصلاح می شود؟»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن