توافق روسیه و عربستان برای تحویل تسلیحات نظامی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۹۷۱۵۲ سایت خوان

سرویس فدرال همکاری‌های فنی- نظامی روسیه اعلام کرد، روسیه و عربستان درمورد تحویل سامانه‌های موشکی «اس-۴۰۰» و شماری از تسلیحات نظامی دیگر توافق کرده‌اند.

به گزارش ایلنا به نقل از تاس، دفتر مطبوعاتی سرویس فدرال همکاری‌های فنی- نظامی روسیه امروز- دوشنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد که روسیه و عربستان سعودی درمورد تحویل سامانه‌های موشکی «اس-۴۰۰» و شماری دیگر از تسلیحات به توافق رسیده‌اند.

در این بیانیه آمده است: «روسیه و عربستان سعودی درمورد تحویل سامانه‌های دفاع ضدهوایی اس-۴۰۰، سامانه‌های موشکی ضدتانک کورنت-ام و سامانه‌های پرتاب نارنجک خودکار و مسلسل‌های کلاشنیکف ای‌ک-۱۳۰ به توافق رسیده‌اند.»

«دمیتری راگوزین» معاون نخست‌وزیر روسیه پیشتر از علاقه‌مندی مقام‌های سعودی به خرید موشک‌های «اس-۴۰۰» خبر داده بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن