صدیف بدری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: برنامه ششم توسعه بعد از کش و قوس فراوان بین دولت و مجلس بالاخره بر مبنای روند برنامه های توسعه ای کشور در ۲۵ سال گذشته مورد تدوین و تصویب قرار گرفت که در این برنامه تکلیف دولت در نوسازی بافت های فرسوده و احیای محلات قدیمی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی کاملا مشخص است. 

وی با بیان اینکه قرار است دولت در برنامه ششم هر سال گزارشی از عملکرد خود را به مجلس ارائه کند، خاطرنشان کرد: متاسفانه در استان ها روند کار در احیا و توانمندسازی بافت های فرسوده کمتر از ۱۰ درصد بوده ولی ما در برنامه ششم دولت را مکلف کردیم تا با مشارکت همه دستگاه ها و نهادهای مرتبط که بیش از ۲۲ دستگاه اجرایی هستند کارها و وظایف خود را دقیق و منسجم انجام دهند. 

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه در بین دستگاه‌ها شهرداری با تخفیف در صدور پروانه‌ها بهترین و عملی ترین کارکرد را داشته است، تصریح کرد: بسیاری از دستگاه‌ها از استانداری گرفته تا راه و شهرسازی و دستگاه‌های خدمات رسان در بسیاری از موارد به تعهدات خود عمل نکردند و به نظر می رسد دولت اعتقادی به این بازسازی و احیای بافت فرسوده ندارد. 

بدری اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه تکلیف تمام دستگاه‌ها در حوزه نوسازی و احیای بافت فرسوده در قالب نهادهای توسعه گر با الگودهی طرح‌های مطلوب مشخص است و ما به راحتی می توانیم در این حوزه موفق عمل کنیم. 

وی فلسفه وجودی ستاد ملی بازآفرینی را مشارکت همه دستگاه‌ها در توسعه فضای اجتماعی و فرهنگی و کالبدی اعلام کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه هر ساله ۲۷۰ محله در قالب این ستاد مورد توجه قرار گرفته و طرح های احیا و مرمت در آنها اجرایی و عملیاتی می شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.