بارش باران در ۳ استان کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۹۴۱۴۵ سایت خوان

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: ترافیک در محورهای ورودی کلانشهر تهران از جمله آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران سنگین است.

به گزارش ایلنا، سرهنگ نادر رحمانی درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور گفت: در حال حاضر ترافیک در ورودی کلانشهر تهران به ویژه آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران از محدوده مهرویلا تا گرمدره و در ادامه کیلومتر ۱۲ تهران تا بزرگراه شیخ فضل الله سنگین است.

او با بیان اینکه در اغلب محورهای استان‌های اردبیل، مازندران و گیلان شاهد بارش باران هستیم گفت: همچنین در محور کیاسر-سمنان، کرج-چالوس محدوده ولی آباد و محور فیروزکوه محدوده گدوک در استان مازندارن مه گرفتگی همراه با کاهش دید گزارش شده است.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: در آذربایجان غربی محور نقده به مه آباد و مه آباد به میاندوآب وزش باد شدید گزارش شده است و در این راستا به رانندگان توصیه می‌شود تا هنگام رانندگی در این محورها دقت کافی را داشته باشند.

رحمانی گفت: محور هزار به دلیل عملیات راه سازی از امروز تا ۸ آبان ماه از کیلومتر ۸۵ تا ۸۶ در روزهای شنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۸ و روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۷ صبح تا ۱۸ و روزهای چهارشنبه از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ ظهر به غیر از ایام تعطیلات، مسدود است و رانندگان می توانند از محورهای جایگزین چالوس و فیروزکوه برای تردد استفاده کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن