شماره روزنامه ۶۰۴۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۷ دنیای اقتصاد

اخبار دنیا - روزنامه شماره ۶۰۲۷

  • جهنم هسته‌ای؛ به زودی

    دنیای اقتصاد: توسعه هسته‌ای چین و تهدیدهای روسیه برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین و استفاده از آن در فضا، نظر ایالات متحده را برای کاهش سلاح‌های هسته‌ای تغییر داده است. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، یک مقام ارشد دولت بایدن روز جمعه هشدار داد که «تغییر موضع» در استراتژی هسته‌ای چین و روسیه، ممکن است ایالات متحده را به این نتیجه برساند که مجبور شود زرادخانه هسته‌ای خود را گسترش دهد. اظهارات روز جمعه از پرانای وادی، مدیر ارشد شورای امنیت ملی صریح‌ترین هشدار عمومی بود که حکایت از این دارد که ایالات متحده آماده شده است دست به نوسازی زرادخانه خود بزند و آن را گسترش دهد.
  • پایان یک‌صدایی در اسرائیل

    دنیای اقتصاد: یکی از اعضای کلیدی کابینه جنگی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، تهدید کرده که در بحبوحه اختلافات جدی بر سر جنگ غزه، از کابینه خارج خواهد شد. این در حالی است که فشارها بر نتانیاهو برای پایان دادن به درگیری‌ها و ارائه طرحی دقیق برای اداره غزه هنگام پایان جنگ، رو به افزایش است. «متیو امپوکه بیگ» و «آرون باکسرمن» در گزارش ۸ژوئن در نیویورک‌تایمز نوشتند، بنی‌گانتس، یکی از رهبران اپوزیسیون گفت استعفا می‌دهد مگر اینکه نتانیاهو به نگرانی‌های او درباره چگونگی پایان جنگ و پس از آن رسیدگی کند.
  • رفاقت در حرف، رقابت در میدان

    دنیای‌اقتصاد: دوستی بین فرانسه و ایالات متحده بیشتر قابل قبول است؛ اما تنش‌ها درخصوص جنگ‌های غزه و اوکراین افزایش یافته است و اینکه چگونه اروپا می‌تواند از سایه آمریکا خارج شود، سوال مهم این روزهای ناظران سیاسی است. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، در نور خورشید نرماندی، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه درباره «پیوند خونی بین ایالات متحده و فرانسه» صحبت کرد و گفت این پیوند خونی این کشور را به ایالات متحده وصل می‌کند. این پیوندی است که ریشه‌هایش به تاسیس ایالات متحده در سال۱۷۷۶ می‌رسد که در آن زمان فرانسه از آمریکایی‌ها در برابر انگلیس دفاع کرد.
  • جراحی سرطان مغز در مصر باستان

    دنیای‌اقتصاد: مطالعه‌ای نشان داده که مصریان باستان ممکن است بیش از ۴۰۰۰سال پیش برای درمان سرطان با جراحی تلاش کرده باشند. این یافته‌ها در ماه مه در مجله Frontiers in Medicine منتشر شد و به مجموعه‌ای از کارهایی افزود که به دنبال گسترش درک ما از چگونگی تلاش یکی از مهم‌ترین تمدن‌های جهان برای مقابله با بیماری‌ها، به‌ویژه به مرگ‌باری سرطان بود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر