اجلاس سران اوپک در ریاض برگزار می‌شود

شماره روزنامه: ۱۳۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۹۱۹۳ دنیا

ایرنا - سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ۱۷ و ۱۸نوامبر سال جاری میلادی در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد. <br>روزنامه الریاض عربستان سعودی با انتشار این خبر به نقل از «علی النعیمی» وزیر نفت و منابع معدنی عربستان سعودی، نوشت: بحث پیرامون نحوه تامین نیازهای جهانی به نفت بررسی حفظ آرامش بازارهای جهانی نفت و راه‌های حفاظت از محیط زیست از جمله محورهای مهمی است که در این اجلاس مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار خواهد گرفت.

ایرنا - سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ۱۷ و ۱۸نوامبر سال جاری میلادی در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

روزنامه الریاض عربستان سعودی با انتشار این خبر به نقل از «علی النعیمی» وزیر نفت و منابع معدنی عربستان سعودی، نوشت: بحث پیرامون نحوه تامین نیازهای جهانی به نفت بررسی حفظ آرامش بازارهای جهانی نفت و راه‌های حفاظت از محیط زیست از جمله محورهای مهمی است که در این اجلاس مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار خواهد گرفت. عربستان هم اینک با تولید بیش از ۹میلیون بشکه نفت خام در روز بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده نفت در اوپک است.

بر اساس گزارش شرکت نفت عربستان (آرامکو) این کشور قرار است میزان تولید نفت خود را تا پایان سال ۲۰۰۸میلادی به ۵/۱۲ میلیون بشکه نفت در روز افزایش دهد. بر اساس گزارش منابع اقتصادی، حجم ذخایر نفتی عربستان ۱/۲۶۱میلیارد بشکه تخمین زده می‌شود که این رقم بیش از یک چهارم مجموع ذخایر نفت جهان است.

این در حالی است که میزان ذخایر گازی این کشور نیز ۶/۶تریلیون متر مکعب اعلام شده که این رقم عربستان سعودی را پس از روسیه، ایران و قطر در فهرست چهارمین کشور دارنده منابع گازی جهان قرار داده است. ایران، عربستان سعودی، الجزایر، اندونزی، عراق، کویت، آنگولا، لیبی، قطر، نیجریه، امارات متحده عربی و ونزوئلا ۱۲کشور عضو اوپک هستند. اولین کنفرانس سران کشورهای صادرکننده نفت در سال ۱۹۷۵میلادی در الجزایر برگزار شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن