کاهش تورم در حوزه یورو - ۲۷ شهریور ۸۵

شماره روزنامه: ۱۰۵۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۴۲۳۶ دنیا

ایسنا- دفتر آماری اتحادیه اروپا اعلام کرد که نرخ تورم منطقه یورو در ماه اوت سال جاری به ۳/۲درصد رسید که این میزان در ماه جولای ۴/۲ بوده است.

ایسنا- دفتر آماری اتحادیه اروپا اعلام کرد که نرخ تورم منطقه یورو در ماه اوت سال جاری به ۳/۲درصد رسید که این میزان در ماه جولای ۴/۲ بوده است. بنا بر اعلام یورواستات نرخ تورم منطقه یورو در ماه اوت پارسال ۲/۲درصد بوده است که ۲/۰درصد افزایش نشان می‌دهد.

در همین حال این شاخص برای کل ۲۵ کشور عضو اتحادیه اروپا در ماه اوت به ۳/۲درصد رسید که نسبت به ماه جولای با شاخص ۴/۲ کاهش نشان می‌دهد. این شاخص یک سال پیش ۲/۲درصد بود.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، درماه اوت سال جاری کمترین نرخ تورم سالانه در فنلاند با نرخ تورم ۳/۱درصد، سوئد با نرخ تورم ۶/۱درصد و لهستان با نرخ تورم ۷/۱درصد بوده است، در حالی که بیشترین نرخ تورم مربوط به لتونی با ۸/۶درصد و استونی و اسلواکی ۵درصد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن