همکاری کره جنوبی و قزاقستان در بخش انرژی

شماره روزنامه: ۱۲۳۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۳۰۶۱ دنیا

ایرنا - یک کنسرسیوم کره‌جنوبی به سرپرستی شرکت ملی نفت این کشور درصدد دستیابی به حق اکتشاف و استخراج نفت در بخش شمالی دریای خزر در قزاقستان است.

ایرنا - یک کنسرسیوم کره‌جنوبی به سرپرستی شرکت ملی نفت این کشور درصدد دستیابی به حق اکتشاف و استخراج نفت در بخش شمالی دریای خزر در قزاقستان است. یونهاپ دیروز نوشت: این کنسرسیوم متشکل از شرکت ملی و شرکت نفتی «اس کی»، «سامسونگ» و «ال‌جی» است و قصد دارد در میدان نفتی «جامبی» قزاقستان در سال ۲۰۰۷ میلادی فعال شود. ذخیره نفتی این میدان یک میلیارد بشکه تخمین زده شده است. کنسرسیوم کره‌جنوبی ۲۷درصد از سهام این میدان را دراختیار دارد و درصدد افزایش سهام خود تا ۵۰درصد است.

کره‌جنوبی چهارمین واردکننده بزرگ نفت در جهان است و در جست‌وجوی سرمایه گذاری در میادین نفت و گاز کشورهای دیگر برای تامین انرژی مورد نیاز است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن