اقتصاد بین‌الملل

رییس بانک بریتانیایی متهم به دستکاری در نرخ بهره، استعفا کرد

شماره روزنامه: ۲۶۸۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۱۸۴۲ دنیا

گروه بین‌الملل- باب دایاموند، رییس بارکلیز، یک بانک بریتانیایی که به دستکاری در نرخ اصلی بهره متهم شد بود سرانجام از سمت خود کناره‌گیری کرد هر چند پیش‌تر چنین تصمیمی را رد کرده بود.

رییس بانک بریتانیایی متهم به دستکاری در نرخ بهره، استعفا کرد

گروه بین‌الملل- باب دایاموند، رییس بارکلیز، یک بانک بریتانیایی که به دستکاری در نرخ اصلی بهره متهم شد بود سرانجام از سمت خود کناره‌گیری کرد هر چند پیش‌تر چنین تصمیمی را رد کرده بود. روز دوشنبه این هفته، مارکوس اگیوس، رییس هیات مدیره بانک نیز کناره‌گیری خود را اعلام کرد اما قرار است تا یافتن افراد جدیدی در سمت مدیریت ارشد بانک، به خدمت ادامه دهد.

هفته گذشته اعلام شد که نهادهای مالی و قضایی آمریکا و بریتانیا این بانک بریتانیایی را به دلیل تخلف حرفه‌ای مبلغی معادل نیم میلیارد دلار جریمه کرده‌اند.

مقامات ارشد دولت بریتانیا عملکرد بانک را مورد انتقاد شدید قرار دادند و مدیران بانک را مسوول لطمه زدن به اعتبار نهادهای مالی این کشور دانستند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن