سیاست بین‌الملل

شورای امنیت اقدام کره‌شمالی در پرتاب موشک را محکوم کرد

شماره روزنامه: ۱۷۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۲۵۵۴ دنیا

فارس- شورای امنیت سازمان ملل روز گذشته در چارچوب بیانیه‌ای غیرالزام‌آور اقدام کره شمالی در پرتاب موشک به فضا را محکوم و با تشدید تحریم‌های کنونی این کشور موافقت کرد.

فارس- شورای امنیت سازمان ملل روز گذشته در چارچوب بیانیه‌ای غیرالزام‌آور اقدام کره شمالی در پرتاب موشک به فضا را محکوم و با تشدید تحریم‌های کنونی این کشور موافقت کرد. شورای امنیت در این بیانیه که با توافق پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل شامل فرانسه، آمریکا، روسیه، چین و انگلیس به علاوه ژاپن به تصویب رسید، اقدام پنجم آوریل پیونگ‌یانگ در پرتاب موشک به فضا را محکوم کرد.

شورای امنیت طی این بیانیه که به اتفاق آراء و بدون رای‌گیری به تصویب رسید، اعلام کرد: «اقدام کره شمالی در پرتاب موشک به فضا مغایر با قطعنامه ۱۷۱۸ سازمان ملل است و کره شمالی با پرتاب موشک اخیر در واقع این قطعنامه را نقض کرده است. طبق قطعنامه ۱۷۱۸که در سال دو هزار و شش به تصویب رسید، انجام هرگونه آزمایش موشکی یا پرتاب موشک برای پیونگ‌یانگ ‌ممنوع است.»

در این بیانیه غیرالزام‌آور همچنین آمده است: «شورای امنیت از کره شمالی می‌خواهد از تکرار هرگونه آزمایش موشکی خودداری کند.»

علاوه بر این در این بیانیه بر ضرورت از سرگیری مذاکرات شش جانبه برای خلع سلاح هسته‌ای و حل مساله کره‌شمالی از طریق گفت‌وگو تاکید شده است.

بیانیه فوق توسط «کلود هلر» سفیر مکزیک در سازمان ملل که ریاست ماه آوریل شورای امنیت را بر عهده دارد، قرائت شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن