تحت تاثیر بحران اقتصادی جهان

کسری بودجه هند در سال ۲۰۰۹ به شدت افزایش خواهد یافت

شماره روزنامه: ۱۷۴۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۹۶۵۱۸ دنیا

فارس - اکونومیست پیش‌بینی کرد، کسری بودجه دولت هند طی سال ۲۰۰۹ میلادی به شدت افزایش خواهد یافت و به بیش از ۶‌درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد رسید.

فارس - اکونومیست پیش‌بینی کرد، کسری بودجه دولت هند طی سال ۲۰۰۹ میلادی به شدت افزایش خواهد یافت و به بیش از ۶‌درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد رسید. گرچه دولت هند قصد دارد کسری بودجه این کشور را تا پایان سال مالی منتهی به ماه مارس به ۵/۲‌درصد تولید ناخالص داخلی برساند، ولی این رقم به بیش از ۶‌درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید. کسری بودجه دولت هند در سال مالی

۲۰۱۰-۲۰۰۹ نیز به بیش از ۵/۵‌درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید. دولت هند که باید انتخابات سراسری این کشور را طی ماه مه برگزار کند به شدت نگران از دست دادن قدرت به علت تشدید مشکلات مالی و اقتصادی است. ارزش سهام بازار بورس هند طی هفته گذشته بیش از ۳‌درصد کاهش یافت. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، به‌رغم تشدید بحران مالی و اقتصادی و آثار منفی این بحران بر اقتصاد هند، سیاست‌گذاران هندی تا کنون سیاست‌های مناسبی را برای مقابله با بحران اتخاذ نکرده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن