سیاست بین‌الملل - وزیر خارجه عراق

عراق مراحل اداری پیمان امنیتی با آمریکا را آغاز کرد

شماره روزنامه: ۱۶۴۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۷۸۲۸ دنیا

ایرنا- «هشیار زیباری»، وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد که دولت این کشور مراحل اداری تصویب پیمان امنیتی برای استقرار نیروهای آمریکایی را در هیات وزیران و پارلمان این کشور آغاز کرده است.<br>به نوشته روز دوشنبه روزنامه «نیهون کیزای» چاپ ژاپن، زیباری در مصاحبه با این روزنامه، افزود: کار به امضا رساندن پیمان امنیتی پیرامون استقرار نیروهای آمریکایی در عراق وارد مهم‌ترین مرحله خود شده و به همین دلیل زمان انجام تصمیم‌گیری‌های مهم سیاسی از سوی رهبران فرارسیده است.

ایرنا- «هشیار زیباری»، وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد که دولت این کشور مراحل اداری تصویب پیمان امنیتی برای استقرار نیروهای آمریکایی را در هیات وزیران و پارلمان این کشور آغاز کرده است.

به نوشته روز دوشنبه روزنامه «نیهون کیزای» چاپ ژاپن، زیباری در مصاحبه با این روزنامه، افزود: کار به امضا رساندن پیمان امنیتی پیرامون استقرار نیروهای آمریکایی در عراق وارد مهم‌ترین مرحله خود شده و به همین دلیل زمان انجام تصمیم‌گیری‌های مهم سیاسی از سوی رهبران فرارسیده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن