هند و آمریکا قرارداد همکاری هسته‌ای امضا کردند

شماره روزنامه: ۱۶۳۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۶۱۱۹ دنیا

ایرنا- هند و آمریکا روز جمعه قرارداد همکاری هسته‌ای امضا کردند که امکان دسترسی هند به فناوری هسته‌ای غیرنظامی آمریکا را برای اولین بار در عرض سه دهه فراهم می کند.

ایرنا- هند و آمریکا روز جمعه قرارداد همکاری هسته‌ای امضا کردند که امکان دسترسی هند به فناوری هسته‌ای غیرنظامی آمریکا را برای اولین بار در عرض سه دهه فراهم می کند. این قرارداد که مورد انتقاد مخالفان تکثیر سلاح‌های هسته‌ای بوده است، پس از سا‌ل‌ها مذاکرات طاقت فرسا به امضای «کاندولیزا رایس» وزیر خارجه آمریکا و همتای هندی وی «پراناب موکهرجی» رسید.

وزیر خارجه هند قبل از امضای این سند با اشاره به امکان تجارت فراهم شده برای شرکت‌های آمریکایی، گفت: «ما منتظر کار با شرکت‌های آمریکایی در مورد تجارتی هستیم که اجرای این قرارداد تاریخی را به دنبال دارد.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن