انتقاد لامی‌از سیاست‌های تجاری آمریکا و اروپا

شماره روزنامه: ۱۰۱۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۳۲۰۱ دنیا

فارس - در حالی که تلاش‌های رییس سازمان تجارت جهانی برای خارج کردن مذاکرات دور دوحه از این بن‌بست به جایی نرسیده است، آمریکا و اروپا ضمن انتقاد شدید از یکدیگر، همدیگر را مسوول اصلی شکست مذاکرات معرفی می‌کنند.

پاسکال لامی ‌رییس سازمان تجارت جهانی نیز ضمن انتقاد شدید از آمریکا و اروپا، خواستار متوقف شدن انتقادات دو طرف از یکدیگر و تلاش برای یافتن راهکاری برای خارج کردن مذاکرات از وضعیت کنونی شده است. 

لامی‌در این باره تاکید کرد: آنچه مسلم است این است که اعضای سازمان تجارت جهانی حاضر به انصراف از ادامه مذاکرات دور دوحه نخواهند بود. این مذاکرات بیش از ۵سال به طول انجامیده است. بنابراین کلیه طرف‌های مذاکره کننده به خصوص آمریکا و اروپا باید برای پیشرفت مذاکرات تلاش کنند.  وی تصریح کرد: اکنون زمان انتقاد و سرزنش همدیگر نیست. کلیه کشورهای مذاکره کننده باید راهکارهای دیپلماتیک برای خارج کردن مذاکرات از بن‌بست کنونی را بررسی کنند.  پس از شکست مذاکرات گروه شش در ژنو، مقام‌های آمریکایی و اروپایی ضمن انتقاد شدید از یکدیگر، هر یک دیگری را مسوول اصلی شکست مذاکرات قلمداد می‌کند. 

آمریکا به شدت مخالف کاهش یارانه پرداختی به بخش کشاورزی است و اتحادیه اروپا نیز هر گونه کاهش تعرفه واردات محصولات کشاورزی را مشروط به اقدامات آمریکا کرده است. 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن