فرمانده نیروهای مخالفان:

طرح حمله به دمشق به زودی به مرحله اجرا در می‌آید

شماره روزنامه: ۲۸۰۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۹۰۶۰ دنیا

گروه بین‌الملل- در شرایطی درگیری‌ها در سوریه میان مخالفان و نظامیان دولتی ادامه دارد که منابع لبنانی از وقوع اولین درگیری مسلحانه میان مخالفان و ارتش لبنان در مرزهای سوریه با این کشور خبر دادند. <br>به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، درگیری‌ها در مناطق مختلف سوریه همچنان ادامه دارد و ریاض الاسعد، فرمانده نیروهای مخالفان موسوم به «ارتش آزاد سوریه» اعلام کرد: مخالفان برنامه‌ریزی‌ها و طرح‌هایی برای حمله به دمشق، پایتخت در دست دارند و به زودی آن را به مرحله اجرا در می‌آورند.

گروه بین‌الملل- در شرایطی درگیری‌ها در سوریه میان مخالفان و نظامیان دولتی ادامه دارد که منابع لبنانی از وقوع اولین درگیری مسلحانه میان مخالفان و ارتش لبنان در مرزهای سوریه با این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، درگیری‌ها در مناطق مختلف سوریه همچنان ادامه دارد و ریاض الاسعد، فرمانده نیروهای مخالفان موسوم به «ارتش آزاد سوریه» اعلام کرد: مخالفان برنامه‌ریزی‌ها و طرح‌هایی برای حمله به دمشق، پایتخت در دست دارند و به زودی آن را به مرحله اجرا در می‌آورند. وی مدعی شد: این حمله بسیار بزرگ‌تر از اقدامات نظامی پیشین ارتش آزاد سوریه خواهد بود و نقطه تمرکز آن دمشق است.

در همین شرایط، درگیری‌ها در اطراف فرودگاه دمشق برای پنجمین روز متوالی همچنان ادامه دارد و دو طرف مدعی هستند که خسارت‌ها و تلفاتی به طرف مقابل وارد کرده‌اند.

در استان دیرالزور نیز مخالفان مدعی شدند، فرودگاه نظامی این شهر را به محاصره درآوردند و درگیری‌های مسلحانه برای تصرف آن ادامه دارد.

پیش‌تر مخالفان فرودگاه بوکمال را در استان دیر‌الزور را تصرف کرده‌ بودند و مدعی شدند که در حال تصرف کامل استان هستند. فرودگاه حلب نیز روز یکشنبه شاهد انفجارهای مهیبی بود که گمان می‌رود به دلیل حملات موشکی و خمپاره‌ای مخالفان به این فرودگاه بوده باشد.

در داخل شهر حلب نیز درگیری‌ها میان دو طرف ادامه دارد و هر دو طرف سعی دارند تا مواضع خود را در این شهر مستحکم‌تر کنند. درگیری‌ها در استان ریف دمشق نیز ادامه دارد و مخالفان تمرکز نظامی خود را در شهر داریا که یکی از شهرهای استراتژیک این استان است، گذاشته‌اند. شهر داریا به فرودگاه نظامی المزه بسیار نزدیک است و این فرودگاه یکی از مهم‌ترین فرودگاه‌های نظامی دولت سوریه محسوب می‌شود، چون بیشتر هواپیماهای نظامی و هلی‌کوپترهای ارتش سوریه از این فرودگاه به هوا برمی‌خیزد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن