روابط پاریس و واشنگتن پس از توافق ماه گذشته آمریکا برای فروش زیردریایی‌های هسته ای استرالیا که منجر به فسخ قرارداد فرانسه با کانبرا شد، متشنج شد. نونز اما از موضع فرانسه در برابر آمریکا کوتاه نیامد و گفت که بحران دوجانبه جدی است. با این حال امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، سفر نونز را به‌عنوان بخشی از تلاش‌های این کشور برای کاهش اختلافات دیپلماتیک و برقراری ارتباطات سطح بالا بین دو دولت اعلام کرده است.

به گفته مقامات آمریکایی، همکاری بین سرویس‌های اطلاعاتی که اغلب از دور از سیاست صورت می‌گیرد، معمولا بسیار قوی‌تر از روابط بین سران کشورها است و این امر درباره فرانسه نیز صادق بوده است. در این زمینه مقامات فرانسوی اعلام کردند که به همکاری خود در زمینه طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله مبارزه با تروریسم در سوریه، آفریقا و افغانستان و تهدیدهای گروه‌های افراطی داخلی ادامه می‌دهند. نونز می‌گوید: «تا آنجا که ما می‌دانیم، تهدیدهای جناح راست افراطی و تحولاتی که در فرانسه در حال رخ دادن است، مشابه آن چیزی است که در ایالات متحده اتفاق افتاده است.» او می‌افزاید که در سال‌های گذشته، گروه‌های راست‌افراطی در فرانسه درباره فعالیت‌های خود صراحت بیشتر، خشونت کمتر و انگیزه‌های متفاوتی داشتند. اما نونز تصریح می‌کند که افراطیون راست‌گرا اکنون بزرگ‌تر شده‌اند و اغلب افرادی هستند که مقامات فرانسوی از فعالیت‌های آنان اطلاع ندارند. وی تاکید می‌کند: «آنها می خواهند خود را در شبکه‌های مخفی سازماندهی کنند. ردپای آنها و فعالیت‌هایشان دیگر قابل مشاهده نیست. آنها مایل به انجام اقدامات خشونت‌آمیز هستند که می‌تواند مصداق بارز عملیات تروریستی باشد.» این مقام اطلاعاتی بیان کرد که اهداف گروه‌های راست‌افراطی از مساجد و گروه‌های اسلامی به موسسات دولتی فرانسه گسترش یافته است. در این ارتباط مانند گروه‌های آمریکایی، بسیاری از گروه‌های افراطی فرانسه نیز نظریه‌های توطئه‌ای را درباره اقدامات دولت اتخاذ کرده‌اند.

به گفته وی، هنوز هیچ هسته‌ای از جناح راست توسط مقامات شناخته نشده‌اند؛ درحالی‌که در پنج سال گذشته شش گروه تکفیری توسط مقامات شناخته شدند و مشخص شد که آنها به دنبال حملات تروریستی بودند. با این حال مقامات فرانسوی «ارتباط عملیاتی» بین گروه‌های افراطی داخلی و ایالات متحده پیدا نکرده‌اند. اما نونز می‌گوید که گروه‌های فرانسوی از دیگر جنبش‌های خارج از کشور از جمله «QAnon» الهام گرفته‌اند. «QAnon» یک گروه طرفدار نظریه‌های توطئه‌ای است که برخی از آنها از حامیان دونالد جی.ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق بودند و معتقدند که شبکه‌ای از شیطان‌پرستان جهان را اداره می‌کنند. در ردیابی شیوع نظریات «QAnon» به اروپا، مقامات آمریکایی و اروپایی به این نتیجه رسیده‌اند که با آغاز پاندمی ویروس کرونا این تئوری‌ها در بین راست‌های‌ افراطی طرفدار پیدا کرده است. به‌عنوان مثال، در آن برهه زمانی برخی گروه‌های راست‌افراطی در آلمان شروع به پذیرش نظریه‌های «QAnon» کردند. نونز می‌گوید که چنین پدیده‌ای نیز در فرانسه رخ داده است. وی در این رابطه تصریح می‌کند: «برخی افراد منطق «QAnon»را اتخاذ کرده‌اند. آنها فکر می‌کنند که دولت برنامه‌ای پنهان دارد و علیه جمعیت خود عمل می‌کند.» مقامات فرانسوی تحولات گروه‌های افراطی را به‌ویژه پس از حمله به کنگره در ۶ ژانویه، در ایالات متحده را دنبال کرده‌اند. نونز می‌گوید: «ما می‌توانیم ببینیم انگیزه آنها یکسان است. آنها با دموکراسی سر جنگ دارند.»  فرانسوی‌ها، مانند سایر نقاط جهان، به دنبال نشانه‌هایی از بازگشت القاعده به افغانستان یا بازگشت داعش به هنگام حضور طالبان در راس قدرت هستند. ویرانگرترین حمله تروریستی در فرانسه، حملات پاریس در سال ۲۰۱۵ بود که ۱۳۰ نفر را کشت. بخشی از آن برنامه در سوریه طراحی شده بود. با این حال نونز می‌گوید: «استفاده از افغانستان برای طراحی حملات در اروپا، سخت‌تر است.» به اعتقاد وی، شبکه‌ای که جنگجویان را از سوریه به فرانسه آورده بود، برای افراط‌گرایان در افغانستان وجود خارجی ندارد. تاکنون فرانسوی‌ها جریانی از مردم را که از اروپا به امید پیوستن به طالبان به افغانستان آمده باشند، مشاهده نکرده است. با این حال نونز گفت که بررسی دقیق پیشینه مهاجران افغان بسیار مهم است. نونز افزود: «شکست طالبان در توقف حملات داعش در هنگام تخلیه از فرودگاه کابل، تردیدهایی را در پاریس درباره توانایی دولت جدید افغانستان در جلوگیری از ظهور تهدیدهای تروریستی ایجاد کرده است.» وی تصریح کرد: «ما باید مراقب باشیم که آیا رهبران القاعده به افغانستان می‌روند؟ آیا طالبان قادر به کنترل و برچیدن این سلول‌ها خواهند بود؟»