شماره روزنامه ۶۱۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۳۱ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۳۱

  • دلبری نامزدها با خودرو

    دنیای اقتصاد: با آغاز رقابت انتخاباتی کاندیداهای ریاست‌جمهوری چهاردهم «خودرو» جایگاه ویژه‌ای در ادبیات ۶نامزد منتخب پیدا کرده است. به‌دلیل جایگاه خاص نزد شهروندان ،«خودرو» سوژه‌ای همواره داغ در جامعه است و نامزدهای ریاست‌جمهوری نیز در تبلیغات خود با این کلیدواژه از افکار عمومی دلبری می‌کنند. مرور مواضع خودرویی نامزدهای ریاست‌جمهوری چهاردهم، از اختلاف نظر آنها بر سر مساله واردات خودرو و حمایت صرف از تولید داخل حکایت می‌کند. با این حال نامزدها در مسائلی مانند حذف قیمت دستوری مواضع نسبتا مشترکی دارند.
  • کانال فرعی نجات خودروسازان

    دنیای‌اقتصاد: خودروسازان بزرگ کشور که از مدت‌ها پیش به دلیل حجم زیاد زیان انباشته‌شان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده‌اند، حالا با نظر مساعد وزارت اقتصاد در آستانه خروج از این شمول قرار گرفته‌اند. طبق اعلام وزارت اقتصاد، «تصمیم گرفته شد تا درباره عدم خروج شرکت‌های خودروسازی از بورس، مصوبه لازم به تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران برسد». وزارت اقتصاد با بیان اینکه بازار سهام از سال گذشته تحت‌تاثیر تصمیمات بخشی، سیاست‌های انقباض شدید پولی و افزایش نرخ بهره، افزایش شکاف میان نرخ ارز نیمایی و نرخ ارز بازار آزاد، قیمت‌گذاری دستوری و همچنین نحوه ابلاغ و عطف‌بماسبق شدن دستورالعمل‌های ابلاغی، روزهای سختی را پشت‌سر گذاشته، تاکید کرده این وزارتخانه و سازمان بورس به دنبال صیانت و حمایت از حقوق سهامداران بوده و برای بازگشت اعتماد سهامداران تلاش کرده است.
  • دومین افت فروش ماهانه خودرو در چین

    دنیای اقتصاد: داده‌ها نشان داد که فروش خودروهای سواری چین در ماه مه برای دومین ماه متوالی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. بر اساس داده‌های انجمن خودروهای مسافری چین، صادرات خودروهای سواری ۹ درصد نسبت به ماه قبل کاهش یافت و به ۳۷۸هزار دستگاه در ماه مه رسید. فروش کلی نیز ۲.۲درصد کاهش داشت که نسبت به کاهش ۵.۸درصدی در ماه آوریل کمتر بود. مجموع فروش در ماه گذشته به ۱.۷۲میلیون دستگاه رسید و ۵.۳درصد افزایش یافت. همچنین برای پنج‌ماه نخست، فروش ۸.۱۵میلیون دستگاهی ثبت شد. خودروهای انرژی جدید شامل تمام برقی و پلاگین هیبریدی نیز ۴۶.۷درصد از کل فروش خودرو را تشکیل دادند. به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، فروش خودروهای برقی در ماه مه ۲۷.۴درصد افزایش یافت، در‌حالی‌که فروش خودروهای پلاگین هیبریدی ۶۱.۱درصد رشد را تجربه کرد.
  • درخواست روس‌ها از قطعه‌سازان ایرانی

    دنیای‌اقتصاد: رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور ضمن اعلام خبر درخواست بیش از ۲۰۰ قطعه‌ ایرانی توسط خودروسازان روسی با آغاز ثبت‌نام در نمایشگاه بین‌المللی اتومبیلیتی، به اظهارات نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در خصوص بخش تولید اشاره کرد و گفت: قطعا هر گامی که در جهت رفع موانع و حمایت از تولید برداشته شود، مثمر‌ثمر خواهد بود.
  • پلیس مانع شماره‌گذاری وارداتی‌ها نیست

    دنیای‌اقتصاد: معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت: پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی هیچ مشکل و مانعی ندارد. به گزارش ایرنا، سردار محمدباقر سلیمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر شروط پلیس برای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی تاکید کرد: پلیس در انتهای خط پذیرش وسایل نقلیه جهت تردد در معابر، مراحلی دارد که شماره‌گذاری آخرین ایستگاه است. وی ادامه داد: تمامی خودروهای داخلی و وارداتی باید کل مجوزهای محیط‌زیستی و استاندارد و همچنین شرایط قانونی ورود به کشور را کسب کنند و در صورت عدم دریافت هر یک از مجوزها و فرآیند قانونی، از شماره‌گذاری آن جلوگیری می‌شود.
  • برتری خودروهای برقی بر گازسوزها

    دنیای‌اقتصاد: پس از سال‌ها توسعه سرمایه‌‌بر، کاهش قیمت لیتیوم و تغییر جهت تمرکز بیشتر بر بازار انبوه با آپشن‌های مقرون‌‌به‌صرفه، تعداد فزاینده‌‌ای از خودروهای برقی دوربرد اکنون در ایالات متحده ارزان‌‌تر از خودروهای گازسوز معمولی هستند. میانگین قیمت خودروهای جدید در آوریل ۲۰۲۴، ۴۸هزار و ۵۰۰دلار بود. همان‌طور که بلومبرگ برای اولین بار گزارش داد، تعداد فزاینده‌ای از خودروهای الکتریکی دوربرد با برد بیش از ۳۰۰مایل وجود دارد که بسیار ارزان‌تر هستند. یکی از این خودروها، هیوندای آیونیک ۶ است که تریم SE درجه‌دوم آن دارای قیمت ۴۲هزار و ۴۵۰ دلار قبل از مالیات و هزینه‌ها است و با یک شارژ کامل، مسافت قابل‌توجه ۳۶۱ مایل را ارائه می‌کند. به نظر می‌رسد تعداد خودروهای برقی مقرون‌به‌صرفه و احتمالا دوربرد در ماه‌ها و سال‌های آینده افزایش خواهد یافت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر