شماره روزنامه ۶۰۳۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۰۷ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۰۷

  • خودروهای زیرچتر لیزینگ

    دنیای اقتصاد: فروش اعتباری خودرو، به دنبال رشد کاذب تقاضا و همچنین افزایش هزینه مالی خودروهای لیزینگ از پنج سال پیش تاکنون تقریبا متوقف مانده است. حالا در کنار شرکت‌های رسمی لیزینگ خصوصی که جسته و گریخته فعالیت‌هایی انجام می‌دهند، شرکت‌های دو خودروساز بزرگ کشور مسیر دیگری در فروش اعتباری خودرو برگزیده‌اند. این شرکت‌ها به واسطه قیمت‌گذاری دستوری و زیان‌ده بودن محصولات تولیدی قادر به لیزینگ خودروهای نو نیستند و در شرایط کنونی لیزینگ محصولات کارکرده را در دستور کار دارند.
  • واردات خودروهای نو و کارکرده در کما

    دنیای اقتصاد: با وجود تمام انتقاداتی که نسبت به واردات قطره‌چکانی خودرو در سال گذشته مطرح بوده، حالا برخی شواهد از ورود خارجی‌ها در سال جدید طبق روال گذشته حکایت دارد. عدم تامین ارز برای ورود خودروهای خارجی امسال نیز مطرح است به‌طوری‌که یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، نیز موضوع عدم تامین ارز در سال جاری را تایید کرد. اما در شرایطی ورود خارجی‌های نو متاثر از کمبود ارز به صورت قطره‌چکانی ادامه دارد که واردات خودروهای کارکرده کاملا به کما رفته است؛ به‌طوری‌که دولت ظاهرا قصدی برای ابلاغ آیین‌نامه کارکرده‌ها ندارد .
  • احتمال وضع تعرفه‌ ۱۰۰درصدی واردات خودروهای چینی

    گروه اقتصاد بین‌الملل: دولت بایدن قصد دارد تعرفه واردات خودروهای برقی از چین را به ۱۰۰ درصد افزایش دهد، اقدامی که در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری، تلاشی از ناحیه دولت برای حمایت از صنعت خودروی آمریکا تعبیر شده است. تعرفه ورود برقی‌ها از چین هم‌اکنون ۲۵درصد است. به گزارش نشریه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه، انتظار می‌رود دولت این اقدام و سایر تعرفه‌های واردات انرژی پاک را طی هفته آتی اعلام کند.
  • مالیات‌گیری از خودروهای برقی

    دنیای اقتصاد: اضافه شدن خودروهای برقی به ناوگان ملی دولت‌های غربی، ۱۰میلیارد دلار ضرر در درآمد حاصل از عوارض سوخت برای آنها به همراه داشته است. به گزارش ایسنا، دولت‌های غربی سال‌هاست بازار خودروهای برقی را توسعه می‌دهند و در این کار، تا حدی موفقیت کسب کرده‌اند؛ اما اکنون باید با درآمدهای از‌دست‌رفته عوارض سوخت حاصل از فروش خودروهای بنزینی کنار بیایند و هیچ گزینه دیگری جز آسیب رساندن به بازارهای خودروهای برقی خود ندارند.
  • عقب‌نشینی فورد از عرضه تمام‌الکتریکی در اروپا

    دنیای اقتصاد: در فوریه ۲۰۲۱، فورد اعلام کرد قصد دارد از سال ۲۰۳۰ فقط خودروهای سواری برقی را در اروپا به فروش برساند؛ این در شرایطی است که حالا فورد از عرضه تمام‌الکتریکی در اروپا در سال۲۰۳۰عقب‌نشینی کرده است. اینکه چرا فورد از عرضه خودروهای تمام‌الکتریکی در اروپا عقب‌نشینی کرده به کاهش تقاضای این نوع خودروها برمی‌گردد. ظاهرا کاهش تقاضای خودروهای برقی شرکت را مجبور به تجدید‌نظر در برنامه اولیه خود کرده است. بنابراین طبق استراتژی تعریف‌شده در این شرکت، در صورت تقاضای کافی برای خودروهای احتراقی، این خودروساز دست رد به سینه متقاضیان نخواهد زد. مارتین ساندر، رئیس فورد اروپا، با اشاره به اینکه خودروهای ICE می‌‌توانند تا دهه ۲۰۳۰ زنده بمانند، تاکید دارد که «اگر شاهد تقاضای بالا باشیم، به عنوان مثال برای خودروهای هیبرید پلاگین تقاضا بالا باشد، آنها را عرضه خواهیم کرد.» فورد از سال‌های گذشته تاکنون خود را برای خط تولید خودروهای سواری تمام‌الکتریکی آماده کرده است. تولید موندئو در ۴ آوریل ۲۰۲۲ در کارخانه والنسیای اسپانیا به طرز تکان‌دهنده‌ای به پایان رسید.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر