شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۱ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۸۱

  • برنده اصلاح قیمت خودرو

    دنیای اقتصاد: یک گزارش رسمی از کاهش محسوس قیمت‌ها در بازار بعد از اصلاح قیمت کارخانه حکایت دارد. در این گزارش تصریح شده که افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو در اواخر اردیبهشت‌ماه توسط مرجع قیمت‌گذار، زمینه کاهش قیمت‌ها در بازار را فراهم کرده است. به این ترتیب گزارش مذکور را می‌توان سندی عینی از واقعیت اصلاح قیمت خودرو تلقی کرد.
  • خودنمایی رقبای چینی تسلا

    دنیای اقتصاد-گروه اقتصاد بین‌الملل: رونمایی از خودروی برقی سی لئون ۰۷ (Sea Lion ۰۷) توسط شرکت خودروسازی بی‌‌وای‌‌دی که رقیب مورد انتظار مدل Y شرکت تسلا محسوب می‌شود، یکی از نکات برجسته «نمایشگاه خودروی گوانگژو» امسال است. جمعیت زیادی از علاقه‌‌مندان به خودرو در نمایشگاه بین‌المللی خودروی گوانگژو، که از ۱۷ نوامبر آغاز شده است و تا ۲۶ نوامبر ادامه دارد، حضور پیدا کرده‌اند. آنها می‌خواهند محصولات جدید عرضه‌کنندگان پیشگام خودروهای برقی چون شرکت لی‌ اتو و ایکس‌پنگ، شریک جدید چینی فولکس‌واگن، را از نزدیک ببینند.
  • عرضه کامیون برقی بنز در آسیا

    دنیای اقتصاد: مرسدس بنز اولین کامیون سنگین الکتریکی خود را در جنوب شرق آسیا عرضه کرد. به گزارش ایسنا، اولین واحد آکتروس (eActros) مرسدس بنز در سنگاپور طی مراسمی توسط شرکت خودروهای تجاری دایملر جنوب شرق آسیا به خدمات لجستیک Meteorite، شریک لجستیکی DB Schenker تحویل داده شد. هارالد اشمید، مدیر اجرایی خودروهای تجاری دایملر در جنوب شرق آسیا گفت برنامه‌هایی برای عرضه eActros در تایلند، فیلیپین و مالزی وجود دارد. بااین‌حال، او جدول زمانی را در آن مناطق مشخص نکرد. در آسیا، دایملر سه کامیون سنگین برقی شامل eActros، میتسوبیشی فوسو و کامیون مرسدس بنز eEconic در هنگ‌کنگ ارائه کرده است. همچنین eActros را در کره جنوبی ارائه کرده است.
  • روزهای بد کارخانه «برقی» فولکس واگن

    دنیای اقتصاد: به نظر می رسد وضعیت در بزرگ‌ترین کارخانه خودروهای الکتریکی گروه فولکس واگن در زیکائوی آلمان در حال بدتر شدن است. پس از گزارش‌های متعدد در مورد مشکلات تقاضا در اوایل سال جاری، فولکس واگن شیفت سوم خط تولید شماره ۱ را که مسئول مدل‌های فولکس‌واگن ID.۳ و کوپرا بورن بود، لغو کرد.
  • کارخانه سوم تویوتا در هند

    دنیای اقتصاد: تویوتا موتور ژاپن به‌تازگی اعلام کرد که نزدیک به ۴۰۰میلیون دلار برای راه‌اندازی سومین کارخانه تولیدی در هند سرمایه‌گذاری خواهد کرد، زیرا به دنبال پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای خودروهای خود است. این کارخانه جدید که دو هزار شغل ایجاد می‌کند و سالانه بیش از ۱۰۰هزار دستگاه تولید خواهد داشت، ظرفیت کلی تویوتا را در هند به ۴۱۰هزار دستگاه در سال می‌رساند. رویترز در ماه سپتامبر برای اولین بار از برنامه‌های تویوتا برای راه‌اندازی کارخانه سوم در ایالت جنوبی کارناتاکا در هند، جایی که در حال حاضر دو کارخانه دارد، گزارش داد. ماساکازو یوشیمورا، مدیرعامل واحد محلی تویوتا، در بیانیه‌ای گفت: اوضاع تویوتا همچنان در بازار هند بسیار مثبت است.بر اساس گزارش رویترز، فروش این شرکت در هند به دلیل شراکت جهانی با سوزوکی موتور افزایش یافته است.
  • فراخوان ۲۵۰هزار دستگاهی هوندا

    دنیای اقتصاد: هوندا در حال فراخوانی نزدیک به ۲۵۰هزار دستگاه خودرو در ایالات متحده است، زیرا ممکن است یاتاقان‌ها از کار بیفتند و باعث از کار افتادن موتورها و افزایش خطر تصادف شود.
  • ارقام خودرویی بودجه ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد: خودروهای بالای ۳میلیارد تومان مشمول سالانه یک‌درصد مالیات می‌شوند. براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ انواع خودروهای سواری، وانت دوکابین دارای شماره انتظامی شخصی در اختیار مالکان اعم اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی که قیمت روز خودروی آنها بیش از ۳میلیارد تومان است مشمول سالانه یک‌درصد مالیات می‌شوند. همچنین بر اساس بند (ج) تبصره ۶ لایحه بودجه سال آینده که به موضوع عوارض و مالیات بخش‌های مختلف مربوط می‌شود، واردات خودروی آمبولانس در صورت عدم امکان تامین از محل تولید داخل توسط سازمان فوریت‌های پیش‌بیمارستانی اورژانس کشور، جمعیت هلال‌احمر و بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشگاه‌های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کشور و خیرین بیمارستان‌ساز با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین آمبولانس فوریت‌های اجتماعی توسط سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۳ از پرداخت حقوق ورودی و عوارض گمرکی، معاف است.
  • آغاز طرح تعویض رایگان مخازن سی‌ان‌جی تاکسی‌ها

    طرح تعویض رایگان مخازن فرسوده تاکسی‌های دوگانه‌سوز آغاز شد. مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مالکان خودرو‌های گازسوز که تاریخ انقضای مخزن آنها فرارسیده (۱۵ سال) می‌توانند با مراجعه به سایت gcr.niopdc.ir برای تعویض مخزن خود ثبت‌نام و پس از دریافت نوبت از نزدیک‌ترین کارگاه، مخزن خودرو خود را تعویض کنند. سعید رحمان‌سالاری افزود: فهرست خودرو‌هایی که عمر مخازن آنها پایان یافته است، از سوی وزارت کشور به این مدیریت اعلام شده و بر اساس آن فهرست، خودرو‌ها قابل‌شناسایی و قادر به ثبت‌نام در سایت اعلام‌شده هستند. مالکانی که پس از ثبت‌‌نام، پیامک مشمول نبودن دریافت کردند، باید به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند و چنانچه مخازن فرسوده و معیوب تشخیص داده شود، از طریق مراکز معاینه خودرو به اتحادیه تاکسیرانی استان برای تعویض مخازن معرفی می‌شوند. این طرح به‌ صورت کاملا رایگان و از محل مصوبه ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر اجرایی شده است و کارگاه‌ها حق دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای برای تعویض مخزن ندارند.
  • اطلاع مدیران تسلا از نقص فنی سیستم اتوپایلوت

    مهر: یک قاضی در ایالت فلوریدا شواهد قابل‌قبولی دارد که ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی تسلا و دیگر مدیران این شرکت از نقص فنی سیستم اتوپایلوت خودروها اطلاع داشته‌اند. به نقل از رویترز، با این وجود مدیران شرکت اجازه دادند خودروها بدون ایمنی تردد کنند. رید اسکات، قاضی دادگاه پالم بیچ کانتی، هفته گذشته اعلام کرد شکایت مربوط به یک تصادف مرگبار خودروی تسلا قابل ادامه در دادگاه است و شاکی می‌تواند به دلیل سوءرفتار عمدی و سهل‌انگاری قابل‌توجه، از تسلا ادعای خسارت و جریمه کند. این دستور قبلا گزارش نشده بود.
  • خودروی هیدروژنی در عربستان

    ایلنا: سازمان کل حمل‌و‌نقل عربستان، نخستین کامیون هیدروژنی را به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد. این سازمان اعلام کرد که این دستاورد، نشان‌دهنده پایبندی‌اش به تحقق اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان به سمت تامین محیط‌زیستی عاری از انتشار کربن است. سازمان مذکور توضیح داد که این کامیون هیدروژنی هیچ‌گونه انتشار کربنی ندارد و به تحقق اهداف استراتژیک ملی برای حمل‌و‌نقل و خدمات لجستیک کمک می‌کند. این کامیون برای انتقال کالا بر اساس الزامات ایمنی ساخته شده و مسافت بیش از ۴۰۰کیلومتر را طی می‌کند. کامیون مذکور با هیدروژن به عنوان سوخت با ظرفیت ۳۵ کیلوگرم و فشار گاز تا ظرفیت ۳۵۰ بار کار می‌کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر