نسل جدید نیسان لیف می‌آید

شماره روزنامه: ۳۶۲۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۵۶۳۱۷ خودرو

گزارشات جدید در ژاپن حاکی از آن است که نسل بعدی نیسان لیف با باتری ۶۰ کیلووات ساعتی در سال ۲۰۱۸ عرضه خواهد شد.<br> <p> نیسان در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۵ یک نسخه جدید از‌هاچ بک برقی موفق خود را با باتری ۳۰ کیلووات ساعتی به نمایش درآورد. نیسان که باتری ۲۴ کیلووات ساعتی کنونی را به سادگی به نسخه‌ای ۳۰ کیلووات ساعتی ارتقا داده ادعا می‌کند می‌تواند طیف حرکتی این خودرو را با افزایش ۲۵ درصدی به حدود ۲۵۰ کیلومتر برساند. البته نیسان هیچ اطلاعات رسمی در مورد طیف یا زمان شارژ این باتری جدید منتشر نکرده است. </p>

نسل جدید نیسان لیف می‌آید

گزارشات جدید در ژاپن حاکی از آن است که نسل بعدی نیسان لیف با باتری 60 کیلووات ساعتی در سال 2018 عرضه خواهد شد.

نیسان در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۵ یک نسخه جدید از‌هاچ بک برقی موفق خود را با باتری ۳۰ کیلووات ساعتی به نمایش درآورد. نیسان که باتری ۲۴ کیلووات ساعتی کنونی را به سادگی به نسخه‌ای ۳۰ کیلووات ساعتی ارتقا داده ادعا می‌کند می‌تواند طیف حرکتی این خودرو را با افزایش ۲۵ درصدی به حدود ۲۵۰ کیلومتر برساند. البته نیسان هیچ اطلاعات رسمی در مورد طیف یا زمان شارژ این باتری جدید منتشر نکرده است.


با توجه به آنکه این باتری قدرتی دو برابری تولید می‌کند می‌توان انتظار داشت طیف حرکتی در حدود ۴۷۵ تا ۵۰۰ کیلومتر برای نسل بعدی لیف ایجاد کند. افزایش ظرفیت باتری از ۲۴ به ۳۰ کیلووات ساعت در نسل کنونی لیف با افزایش ۲۱ کیلوگرمی وزن همراه بوده است. گمان می‌رود نسل بعدی نیسان لیف مدل ۲۰۱۸ همچنین دارای سیستمی ارتقا یافته از هدایت خودران شامل سیستم‌های هدایتی راداری و اسکن لیزری ۳۶۰ درجه باشد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن