رونمایی از دو خودرو جدید چینی

شماره روزنامه: ۳۵۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۰۳۴۰۹ خودرو

<b>گروه خودرو:</b> در شرایطی که برخی کارشناسان از انزوای خودروسازان چینی در ایران پس از توافق هسته‌ای می‌گویند، چینی‌ها همچنان در حال رونمایی از محصولات جدید در بازار کشور هستند و اواخر هفته گذشته نیز دو خودرو دیگر را راهی بازار کردند. بر این اساس، راین خودرو که شرکتی متعلق به بخش خصوصی است با گریت وال چین شراکت دارد، دو خودرو جدید خود را به نام‌های ولکس C۳۰ اتومات و راین V۵ رونمایی کرد، خودروهایی که اولی ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد و دومی نیز ۳۷ میلیون تومان.<br> <p> در مراسم رونمایی این دو خودرو، سخنگوی راین خودرو با اشاره به رونمایی از ولکس C۳۰ دنده اتومات، از علاقه ایرانی‌ها به محصولات اتوماتیک گفت و تاکید کرد:راین خودرو برای پاسخ به این بخش از تقاضای بازار ولکس C۳۰ عرضه می‌کند. </p>

گروه خودرو:

در شرایطی که برخی کارشناسان از انزوای خودروسازان چینی در ایران پس از توافق هسته‌ای می‌گویند، چینی‌ها همچنان در حال رونمایی از محصولات جدید در بازار کشور هستند و اواخر هفته گذشته نیز دو خودرو دیگر را راهی بازار کردند. بر این اساس، راین خودرو که شرکتی متعلق به بخش خصوصی است با گریت وال چین شراکت دارد، دو خودرو جدید خود را به نام‌های ولکس C۳۰ اتومات و راین V۵ رونمایی کرد، خودروهایی که اولی ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد و دومی نیز ۳۷ میلیون تومان.

در مراسم رونمایی این دو خودرو، سخنگوی راین خودرو با اشاره به رونمایی از ولکس C۳۰ دنده اتومات، از علاقه ایرانی‌ها به محصولات اتوماتیک گفت و تاکید کرد:راین خودرو برای پاسخ به این بخش از تقاضای بازار ولکس C۳۰ عرضه می‌کند. به گفته طالشیان، این خودرو دارای حجم موتوری حدودا ۱۵۰۰ سی‌سی است و با توجه به دارا بودن استاندارد آلایندگی یورو۴، در هر ۱۰۰ کیلومتر ۸/ ۶ لیتر بنزین می‌سوزاند. وی در مورد دیگر محصول راین خودرو با نام «راین v۵ » نیز که در مراسم موردنظر رونمایی شد، تاکید کرد: V۵ محصولی مشترک میان راین خودرو و یک شرکت چینی به شمار می‌رود. راین V۵ حجم موتوری حدودا ۱۵۰۰ سی‌سی دارد و مصرف سوخت آن در هر ۱۰۰ کیلومتر، ۱/ ۶ لیتر است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن