امتیاز ویژه ایران روی میز مذاکره با خودروسازان

شماره روزنامه: ۳۳۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۴۰۴۹۲ خودرو

<p> تسنیم: دبیرانجمن خودروسازان گفت: در دومین همایش بین‌المللی صنعت خودرو ایران بستر مناسبی برای توسعه مشارکت و سرمایه‌گذاری خودروسازان و قطعه‌سازان بزرگ جهان فراهم خواهد شد. احمد نعمت بخش با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر وزارت صنعت، معدن و تجارت در تلاش است تا سیاست‌های کلی توسعه صنعت خودرو کشور را تدوین و در دومین همایش بین‌المللی صنعت خودرو استراتژی جمهوری اسلامی ایران را تبیین کند. وی با اشاره به نتایج مثبت برپایی نخستین دوره این همایش در سال گذشته، افزود: همانگونه که وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند، شرکتهای خارجی می‌توانند تا ۵۱ درصد از سهام شرکت‌های خودروسازی ایران را کسب کرده و عملا مدیریت این بنگاه‌های اقتصادی را در دست بگیرند و همین مساله یک امتیاز ویژه برای خودروسازان خارجی به‌شمار می‌رود. </p>

تسنیم: دبیرانجمن خودروسازان گفت: در دومین همایش بین‌المللی صنعت خودرو ایران بستر مناسبی برای توسعه مشارکت و سرمایه‌گذاری خودروسازان و قطعه‌سازان بزرگ جهان فراهم خواهد شد. احمد نعمت بخش با بیان این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر وزارت صنعت، معدن و تجارت در تلاش است تا سیاست‌های کلی توسعه صنعت خودرو کشور را تدوین و در دومین همایش بین‌المللی صنعت خودرو استراتژی جمهوری اسلامی ایران را تبیین کند. وی با اشاره به نتایج مثبت برپایی نخستین دوره این همایش در سال گذشته، افزود: همانگونه که وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌اند، شرکتهای خارجی می‌توانند تا ۵۱ درصد از سهام شرکت‌های خودروسازی ایران را کسب کرده و عملا مدیریت این بنگاه‌های اقتصادی را در دست بگیرند و همین مساله یک امتیاز ویژه برای خودروسازان خارجی به‌شمار می‌رود.

دبیر انجمن خودروسازان با بیان اینکه در مذاکرات آتی با خودروسازان خارجی باید شرایط برد - برد ایجاد شود، گفت: همین موضوع بستر مناسبی برای حضور و مشارکت فعال شرکت‌های خودروساز خوشنام جهان به شمار می‌رود و طبیعی است که در صورت تحقق این هدف می‌توان زمینه توسعه تکنولوژیکی و انتقال دانش فنی روز دنیا را به کشور فراهم کرد.

نعمت بخش با بیان اینکه برگزاری این همایش راهی برای نمایش دستاوردها و ظرفیت‌های صنعت خودرو ایران خواهد بود، تصریح کرد: بازار ایران و منطقه خاورمیانه برای هیچ‌یک از خودروسازان بزرگ جهان قابل‌چشم‌پوشی نیست و طبیعی است که خودروسازان ایرانی از بیشترین ظرفیت‌ها و امکانات برای مشارکت با آنها در سطح منطقه برخوردار هستند.

وی برگزاری همایش بین‌المللی صنعت خودرو را راهی برای تشویق سرمایه‌گذاری بیشتر طرف‌های خارجی در ایران دانست و تاکید کرد: در صورتی که این اتفاق رخ دهد می‌توان گام مهمی در راستای جهانی شدن و به روز کردن محصولات برداشته شود.

دبیر انجمن خودروسازان ایران درخصوص نتایج همایش سال گذشته صنعت خودرو اذعان داشت: همایش سال گذشته به شکستن بت تحریم کمک شایان توجهی کرد و همکاری‌های ما را با رنو با تغییر مواجه کرد و پیش زمینه قراردادهای خوبی را با پژو فراهم کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن