گروه خودرو - روز گذشته وزیر صنعت‌، ‌معدن و تجارت در حالی راهکار کاهش قیمت خودرو را افزایش تولید خواند که خودروسازان همچنان با بحران نقدینگی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند.به گفته دبیر انجمن خودروسازان، تولید‌کنندگان سال گذشته چهار هزار میلیارد تومان و از ابتدای سال 92 تاکنون نیز هزار میلیارد تومان زیان کرده‌اند که این وضعیت بحران نقدینگی را در صنعت خودرو به دنبال داشته است.
بر این اساس همراه با بحران نقدینگی، میزان تولید خودرو نیز از سال گذشته به میزان چشمگیری کاهش یافته است. زنجیره بحران در صنعت خودرو از سال گذشته گریبانگیر قطعه‌سازان نیز شد؛ چراکه بحران نقدینگی عاملی شد تا خودروسازان در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان ناتوان شوند که این امر سبب شد تا افت تولید قطعات و در نهایت کاهش تولید خودرو در کشور کلید زده شود؛ بنابراین آنچه مشخص است بحران در شرکت‌های خودروسازی از کمبود نقدینگی آغاز و به کاهش تولید ختم شده است این در شرایطی است که به گفته کارشناسان تا بحران نقدینگی در خودروسازی‌های کشور خاتمه نیابد، رویای افزایش تولید محقق نخواهد شد. بر این اساس بهتر است به دنبال راه حلی برای بحران نقدینگی این شرکت‌ها باشیم؛ چراکه افزایش دستوری تولید تاکنون پاسخگوی بازار خودرو کشور نبوده است.
به‌عنوان مثال نعمت‌زاده وزیر صنعت‌، ‌معدن و تجارت از خودروسازان خواسته بود که در نیمه دوم سال جاری ۶۰۰ هزار خودرو تولید کنند این در حالی است که تولید‌کنندگان در نیمه اول سال تنها ۳۰۰ هزار خودرو به بازار عرضه کرده بودند. هر چند خودروسازان در نیمه دوم سال توانستند روند نزولی تولید را متوقف کنند؛ اما نتوانستند با توجه به بحران نقدینگی خواست وزیر را اجابت کنند. بر این اساس به گفته یک کارشناس خودرو بهتر است راهکارهای خروج خودروسازان از بحران نقدینگی در اولویت قرار گیرد چراکه بدون حل این مساله تولید افزایش نخواهد یافت.