رویداد
قانونی خلاف قانون
به گزارش خبرخودرو، احمد نعمتبخش با بیان این مطلب افزود: همانطوری که اطلاع دارید، خودرو سازهایی که مصرف سوخت تولیدات آنها بالای ۶ لیتر در سیکل ترکیبی است، باید از تبصره ۱۳ اجازه بگیرند.
دبیر انجمن خودروسازان گفت: در آییننامه تبصره ۱۳ برای خودروهای بالای ۶ لیتر جریمه در نظر گرفته شده است که این خلاف قانون است.
به گزارش خبرخودرو، احمد نعمتبخش با بیان این مطلب افزود: همانطوری که اطلاع دارید، خودرو سازهایی که مصرف سوخت تولیدات آنها بالای ۶ لیتر در سیکل ترکیبی است، باید از تبصره ۱۳ اجازه بگیرند. هفته گذشته طی جلسهای که در وزارتخانه با حضور آقای داداشی از طرف تبصره ۱۳ برگزار شد، با خودروسازهای غیرسازمان گسترش و دو گروه ایرانخودرو و سایپا هرکدام جداگانه تفاهم و اجازه دادند که خودروی بنزینسوز تولید کنند ولی بقیه خودروسازهای بخشخصوصی را دعوت کردند و قول دادند با توجه به آمار و ارقامی که از آنها میگیرند، در رابطه با میزان موجودی کارخانه و سفارش در راه گمرک و میزان گشایش اعتبار شده، تا ۴۸ ساعت آینده اعلام نظر کنند ولی با اینکه مدت مذکور به پایان رسیده، هنوز در رابطه با شمارهگذاری هیچ حرفی نزده و شرکتهای خودروسازی را با مشکل مواجه کردهاند.
وی خاطر نشان کرد: من به عنوان دبیر انجمن خودروسازان معتقدم، برای خودروهای وارداتی که شرط کردهاند در ازای وارد کردن یک خودروی بالای ۶ لیتر باید یک خودروی فرسوده را از رده خارج کنند، این مصوبه بر خلاف بند «ز» ماده ۳۳ و برخلاف قانون است و این کار باعث گران شدن خودروهای فرسوده شده است.
ارسال نظر