احیای سوددهی پروتون

شماره روزنامه: ۱۳۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۸۳۱۱ خودرو

شرکت خودروسازی پروتون، خودروساز ملی مالزی اعلام کرده در سال ۲۰۰۸ میلادی برای اولین‌بار پس از سال‌ها زیاندهی دوباره به سوددهی خواهد رسید.<br>سعید زینال عابدین، مدیرعامل پروتون با اشاره به استقبال از محصول جدید این شرکت Pride & Joy ابراز امیدواری کرده فروش خوب این محصول مطابق پیش‌بینی‌ها بتواند پروتون را از ماه مارس سال آتی میلادی به سوددهی برساند. او با اشاره به زیادی ۶۹میلیون دلاری پروتون در شش‌ماه اول امسال به احیای روند سوددهی این شرکت تاکید دارد.<br>

احیای سوددهی پروتون

شرکت خودروسازی پروتون، خودروساز ملی مالزی اعلام کرده در سال ۲۰۰۸ میلادی برای اولین‌بار پس از سال‌ها زیاندهی دوباره به سوددهی خواهد رسید.

سعید زینال عابدین، مدیرعامل پروتون با اشاره به استقبال از محصول جدید این شرکت Pride & Joy ابراز امیدواری کرده فروش خوب این محصول مطابق پیش‌بینی‌ها بتواند پروتون را از ماه مارس سال آتی میلادی به سوددهی برساند. او با اشاره به زیادی ۶۹میلیون دلاری پروتون در شش‌ماه اول امسال به احیای روند سوددهی این شرکت تاکید دارد.

پروتون طی سال‌های اخیر به ویژه پس از حذف موانع واردات خودرو به مالزی در سال ۲۰۰۳ میلادی سیری نزولی در پیش گرفته و بخش اعظم سهم خود از بازار داخلی مالزی را از دست داده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن