تصمیمات اساسی دولت برای ساماندهی حمل و نقل در سال ۸۶
بر اساس این آییننامه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است به هنگام اولین شمارهگذاری خودروهای وارداتی پنج درصد (۵%) مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی خودروهای وارداتی را از صاحب خودرو اخذ و به حساب درآمد عمومی واریز کند. علاوه بر مبلغ یاد شده، واردکنندگان خودروهای وارداتی بنزین سوز با مصرف بیش از شش (۶) لیتر در یکصد (۱۰۰) کیلومتر مسافت در چرخه ترکیبی، موظفند پنج درصد (۵%) مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی خودروهای وارداتی را (به عنوان سهم فروشنده) به حساب یاد شده واریز کنند.
خبرگزاری مهر: معاون اول رییسجمهوری آییننامه اجرایی تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۳۸۶ کل کشور را ابلاغ کرد.
بر اساس این آییننامه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است به هنگام اولین شمارهگذاری خودروهای وارداتی پنج درصد (۵%) مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی خودروهای وارداتی را از صاحب خودرو اخذ و به حساب درآمد عمومی واریز کند. علاوه بر مبلغ یاد شده، واردکنندگان خودروهای وارداتی بنزین سوز با مصرف بیش از شش (۶) لیتر در یکصد (۱۰۰) کیلومتر مسافت در چرخه ترکیبی، موظفند پنج درصد (۵%) مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی خودروهای وارداتی را (به عنوان سهم فروشنده) به حساب یاد شده واریز کنند. همچنین از اول مرداد ماه ۱۳۸۶، خودروهای سواری و وانت وارداتی و تولید داخل که برای اولین بار شمارهگذاری میشوند، باید پایه گازسوز، دوگانهسوز یا بنزین سوز با مصرف سوخت شش (۶) لیتر یا کمتر در یکصدکیلومتر مسافت در چرخه ترکیبی باشند. شمارهگذاری خودروهای سواری و وانت بنزینسوز تولید داخل با مصرف سوخت بیش از شش (۶) لیتر در یکصد کیلومتر مسافت در چرخه ترکیبی در اولینبار منوط به مجوز ستاد تبصره (۱۳) قانون یاد شده میباشد. شمارهگذاری خودروهای سواری و وانت بنزینسوز وارداتی با مصرف سوخت بیش از شش (۶) لیتر در یکصد کیلومتر مسافت در چرخه ترکیبی در اولینبار، در ازای اسقاط یک دستگاه خودروی فرسوده امکانپذیر است.
بر اساس این آیین نامه سود بازرگانی واردات مینیبوس و ون با موتور پایه گازسوز و دوگانه سوز در صورت شمارهگذاری با پلاک عمومی صفر بوده و سود بازرگانی واردات سایر خودروهای با موتور پایه گازسوز سی و پنج درصد (۳۵%) نسبت به تعرفه معمول تخفیف خواهد داشت.
ارسال نظر