همکاری نیسان با ولوو

شماره روزنامه: ۱۲۳۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۱۴۰۲ خودرو

دو شرکت نیسان‌موتور و ولوو در بازار انگلیس توان خود را روی هم می‌گذارند تا فروش خودروهای سبک طیف C۷ نیسان در بازار این کشور را تقویت کنند.

همکاری نیسان با ولوو

دو شرکت نیسان‌موتور و ولوو در بازار انگلیس توان خود را روی هم می‌گذارند تا فروش خودروهای سبک طیف C۷ نیسان در بازار این کشور را تقویت کنند. نیسان قصد دارد وانت ۵/۷ تنی اکتون را از ابتدای سال ۲۰۰۸ میلادی در بازار انگلیس عرضه کند.

به اعتقاد مدیران ارشد شرکت نیسان محصولات طیف C۷ مهم‌ترین حوزه رشد برای نیسان طی یک دهه آتی خواهد بود که رشد ۲۰درصدی فروش این محصولات طی سه ماهه اول امسال گواهی بر درستی این رویکرد است.نیسان که سهمی ۲۰درصدی از ولوو را در اختیار دارد امیدوار است با اتکا به شبکه گسترده فروش و خدمات پس از فروش ولوو در انگلیس بتواند به فروش قابل قبول در بازار این کشور دست پیدا کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن