رونمایی از برندهای خودرویی چینی

شماره روزنامه: ۲۳۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۰۱۳۱ خودرو

برخی از خودروسازان جهان، محصولاتی را در نمایشگاه شانگهای رونمایی کرده‌اند، که به دلیل ساخته شدن در چین، از قیمت مناسبی برخوردار بوده و میلیون‌ها خریدار توانایی خرید آنها را دارند. این موضوع، خبری خوشحال‌کننده برای چینی‌ها به شمار می‌رود، چراکه تولید این خودروها در سایر نقاط جهان بسیار پرهزینه‌تر خواهد بود.<br>از جمله این خودروها می‌توان به «سدان ۶۳۰ جنرال‌موتورز» اشاره کرد که با همکاری شرکای چینی این شرکت تولید شده است. این خودرو چهار در براساس یکی از خودروهای قدیمی جنرال موتورز ساخته شده و قیمت آن فقط ۷۰ تا ۱۰۰ هزار یوآن (معادل ۱۰ هزار و ۷۰۰ الی ۱۵ هزار و ۳۰۰ دلار) است. هوندا موتورز و نیسان هم از دیگر شرکت‌هایی هستند که مدل‌های جدید ساخت چین خود را رونمایی کرده‌اند.

رونمایی از برندهای خودرویی چینی

برخی از خودروسازان جهان، محصولاتی را در نمایشگاه شانگهای رونمایی کرده‌اند، که به دلیل ساخته شدن در چین، از قیمت مناسبی برخوردار بوده و میلیون‌ها خریدار توانایی خرید آنها را دارند. این موضوع، خبری خوشحال‌کننده برای چینی‌ها به شمار می‌رود، چراکه تولید این خودروها در سایر نقاط جهان بسیار پرهزینه‌تر خواهد بود.

از جمله این خودروها می‌توان به «سدان ۶۳۰ جنرال‌موتورز» اشاره کرد که با همکاری شرکای چینی این شرکت تولید شده است. این خودرو چهار در براساس یکی از خودروهای قدیمی جنرال موتورز ساخته شده و قیمت آن فقط ۷۰ تا ۱۰۰ هزار یوآن (معادل ۱۰ هزار و ۷۰۰ الی ۱۵ هزار و ۳۰۰ دلار) است. هوندا موتورز و نیسان هم از دیگر شرکت‌هایی هستند که مدل‌های جدید ساخت چین خود را رونمایی کرده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن