جهان‌خودرو

رشد کمتر از انتظار فروش خودرو در چین

شماره روزنامه: ۲۳۳۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۴۸۰۵۶ خودرو

به گزارش اتحادیه صنعت خودروی کشور چین در ماه مارس سال ۲۰۱۱ میلادی فروش خودرو در بازار چین کمتر از برآوردهای قبلی بود.<br>طبق گزارش‌های موجود در این ماه ۳/۱ میلیون دستگاه خودرو در چین فروخته شد که ۶/۵۲ درصد بیشتر از سال قبل بود. این در حالی است که انتظار می‌رفت در ماه مارس سال جاری بیش از ۳۹/۱ میلیون دستگاه خودرو در این کشور فروخته شود. <br>اتحادیه صنعت خودروی چین اتمام طرح ارائه کمک مالی به خریداران خودرو در چین را عامل اصلی این کاهش فروش ذکر کرده است. چین برای بیش از یک سال به خریداران خودروهای تازه کمک مالی ارایه داده بود و از ابتدای ماه مارس این کمک‌ها قطع شد.

رشد کمتر از انتظار فروش خودرو در چین

به گزارش اتحادیه صنعت خودروی کشور چین در ماه مارس سال ۲۰۱۱ میلادی فروش خودرو در بازار چین کمتر از برآوردهای قبلی بود.

طبق گزارش‌های موجود در این ماه ۳/۱ میلیون دستگاه خودرو در چین فروخته شد که ۶/۵۲ درصد بیشتر از سال قبل بود. این در حالی است که انتظار می‌رفت در ماه مارس سال جاری بیش از ۳۹/۱ میلیون دستگاه خودرو در این کشور فروخته شود.

اتحادیه صنعت خودروی چین اتمام طرح ارائه کمک مالی به خریداران خودرو در چین را عامل اصلی این کاهش فروش ذکر کرده است. چین برای بیش از یک سال به خریداران خودروهای تازه کمک مالی ارایه داده بود و از ابتدای ماه مارس این کمک‌ها قطع شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن