ساخت ایستگاه‌های شارژ خودرو در آمریکا

شماره روزنامه: ۲۲۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۸۷۳۴ خودرو

در شرایطی که شرکت‌های خودروسازی یکی پس از دیگری خبر از ارائه خودروهای الکتریکی خود به بازار می‌دهند دولت آمریکا اعلام کرد تا انتهای سال ۲۰۱۱ میلادی ۲۴۰ ایستگاه شارژ خودروهای الکتریکی در مسیر‌های بین شهری و داخل شهری ساخته خواهد شد. <br>طبق گزارش‌های موجود شمار این ایستگاه‌ها تا انتهای سال ۲۰۱۲ میلادی به ۴۰۰ واحد می‌رسد. سخنگوی دولت دلیل این سرمایه‌گذاری کلان را تلاش برای تشویق استفاده از خودروهای الکتریکی و کم آلاینده ذکر کرده است. دولت اوباما از ابتدای کار خود سرمایه‌گذاری‌های زیادی در پروژه‌های ساخت خودرو‌های الکتریکی کرده بود و بعد از عرضه اولین خودروی الکتریکی به بازار می‌تواند امیدوار باشد که سرمایه‌گذاری‌هایش ثمر بخش بوده است.

ساخت ایستگاه‌های شارژ خودرو در آمریکا

در شرایطی که شرکت‌های خودروسازی یکی پس از دیگری خبر از ارائه خودروهای الکتریکی خود به بازار می‌دهند دولت آمریکا اعلام کرد تا انتهای سال ۲۰۱۱ میلادی ۲۴۰ ایستگاه شارژ خودروهای الکتریکی در مسیر‌های بین شهری و داخل شهری ساخته خواهد شد.

طبق گزارش‌های موجود شمار این ایستگاه‌ها تا انتهای سال ۲۰۱۲ میلادی به ۴۰۰ واحد می‌رسد. سخنگوی دولت دلیل این سرمایه‌گذاری کلان را تلاش برای تشویق استفاده از خودروهای الکتریکی و کم آلاینده ذکر کرده است. دولت اوباما از ابتدای کار خود سرمایه‌گذاری‌های زیادی در پروژه‌های ساخت خودرو‌های الکتریکی کرده بود و بعد از عرضه اولین خودروی الکتریکی به بازار می‌تواند امیدوار باشد که سرمایه‌گذاری‌هایش ثمر بخش بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن