آغاز تحویل خودروهای تینا و قشقایی

شماره روزنامه: ۲۱۳۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۵۰۳۲ خودرو

روابط عمومی پارس خودرو- قائم‌مقام معاونت فروش و بازاریابی پارس‌خودرو اعلام کرد با کسب کلیه مجوز‌های لازم، شماره‌گذاری و تحویل خودروهای تینا و قشقایی در حال انجام است.

روابط عمومی پارس خودرو- قائم‌مقام معاونت فروش و بازاریابی پارس‌خودرو اعلام کرد با کسب کلیه مجوز‌های لازم، شماره‌گذاری و تحویل خودروهای تینا و قشقایی در حال انجام است. حسین روانبد درباره برخی خبرها مبنی بر عدم شماره‌گذاری خودروهای تینا و قشقایی گفت: شماره‌گذاری این خودروها در مقطع کوتاهی تنها به دلیل زمان بر بودن مناسبات اداری مورد نیاز جهت اخذ و ارائه مجوزهای لازم به تعویق افتاد که از بیستم تیر ماه با ابلاغیه و دستور رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، شماره‌گذاری این خودروها از سر گرفته شد.

قائم‌مقام معاونت فروش و بازاریابی شرکت پارس‌خودرو گفت: خودرو قشقایی با توجه به امکانات و تجهیزات مدرن و مجهز به آخرین تجهیزات ایمنی همچون کیسه‌های هوا، سیستم‌های ترمز پیشرفته و ایمنی بالا برای سرنشینان و اشخاص ثالث در برخوردها، حائز کسب رتبه ۵ ستاره از سازمان euroncap اروپا شده است. وی ادامه داد: خودرو تینا نیز در سال ۲۰۰۸ طراحی و تولید شده و برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۰۸ در نمایشگاه خودرو چین رونمایی شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن