راه‌اندازی خطوط تولید موتور و گیربکس تیبا

شماره روزنامه: ۲۱۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۱۲۹۷ خودرو

خبرگزاری موج - پروژه نصب و راه‌اندازی دو خط تولید برای مونتاژ موتور و گیربکس تیبا، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های شرکت مگاموتور است.

خبرگزاری موج - پروژه نصب و راه‌اندازی دو خط تولید برای مونتاژ موتور و گیربکس تیبا، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های شرکت مگاموتور است. بیژن مجیدزاده، معاون مهندسی شرکت مگاموتور، با بیان این مطلب اظهار داشت: این پروژه دو مشخصه دارد یکی امکان‌سنجی تا نصب، راه‌اندازی و مونتاژ و دیگری ایجاد و احداث ابنیه و تاسیسات مربوط به سالن خط که خود به تنهایی یک پروژه بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: با تجهیز خطوط فعلی مونتاژ، می‌توانیم سرعت مونتاژ را افزایش داده و ظرفیت را تا۳۰۰ دستگاه در روز برای موتور «تیبا» افزایش دهیم، برای گیربکس هم بررسی‌های کامل انجام شده ‌است تا بتوان از خطوط فعلی استفاده کرد.

مجیدزاده ادامه داد: برای اجرای پروژه‌ها و به ویژه پروژه تیبا، ارتباط مستقیمی با واحد بازرگانی داریم و با واحدهای برنامه‌ریزی، تضمین کیفیت و واحدهای دیگر، هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ایم و مشکلی در هماهنگی نداریم، در مورد خط مونتاژ نیز تمام هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن